Şehirdeki hastane poliklinikleri ve acil servisler, bu tür sağlık sorunlarına hizmet vermektedir. Özellikle geçmeyen öksürük, bölgedeki en büyük sağlık sorunlarından biri haline gelmiştir. Isparta Şehir Hastanesi'ne yapılan hasta başvurularında da rekor bir artış yaşanmaktadır. Örneğin, 09 Ocak Salı günü yani dün, hastaneye başvuran hasta sayısı 12 bin kişiyi bulmuştur. Elbette, bu sayının tamamı öksürük, grip veya soğuk algınlığı hastaları değildir; ancak bu tür rahatsızlıklarda da belirgin bir artış yaşandığı gözlemlenmektedir.

İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinden Başdeğirmen’e ziyaret İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinden Başdeğirmen’e ziyaret

Isparta Şehir Hastanesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; 09 Ocak Salı günü verdiği sağlık hizmeti sayısını açıklamıştır. Bu kapsamda, hastanenin bir günde sağlık hizmeti verdiği hasta sayısı 12 bin 122'dir. Hastanenin açıklamasında, "Bir günde 12 bin 122 hasta! Hastanemiz dün 10 bin 609 hastaya ayakta poliklinik hizmeti, bin 513 hastaya da acil serviste hizmet verdi. Toplamda 12 bin 122 hasta muayene edildi" ifadelerine yer verildi.

Haber/ Ali Rıza Cesur