Kentte sıcak havaların etkisini göstermesi vatandaşların şapka olan talebi ciddi biçimde artırdı. Isparta’da şapka satışı yapmayan pek çok esnaf şapkaya olan talebi görüp, kendi dükkanlarında şapka satmaya başladı. Isparta’da sıcak havaların bunaltıcı etkisinden dolayı ve sosyal medyada görülen yeni tip şapka akımlarının etkisiyle kentte şapka satışlarında ciddi artış oldu.

Isparta’da çeşitli takılar satan esnaf Umut Gökşan; “Şuan şapka aşırı talep görüyor. Sezonun gelmesiyle birlikte ürünlerimizin yanına şapkaları da koyduk. Özellikle son trend ürünler satılıyor. Vatandaş sosyal medyada birinde gördüğü ürünü bizden talep ediyor. Bu dönemlerde diğer ürünlerde satışlarımız yavaşlasa da şapka satışlarımızda inanılmaz bir artış var” dedi.

Satışların arttığını belirten esnaf "Son dönemde şapka talebinde inanılmaz bir artış yaşadık. İnsanlar güneşten korunmak için şapka kullanmanın önemini anladılar ve şık modellerle kendilerini güvende hissetmek istiyorlar. Yaz aylarında şapka satışlarının bu kadar artmasını beklemiyorduk, ancak memnuniyetle karşılıyoruz." şeklinde konuştu.

Isparta’da şapka satan başka bir esnaf; "Sosyal medyayı aktif olarak kullanarak şapka trendini takip edenlere ulaşmayı başardık. Müşterilerimiz, ünlü isimlerin ve sosyal medya fenomenlerinin şapka kombinlerini görüp beğeniyor ve aynı tarzı denemek istiyorlar. Şapka satışlarımızda inanılmaz bir artış yaşadık ve bu bizi çok mutlu ediyor." dedi. / M. CİHAN BAL

Süleyman Erol Gözyaşları İçerisinde Toprağa Verildi Süleyman Erol Gözyaşları İçerisinde Toprağa Verildi