Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, seçimde verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Başkan İpekçi ailelere destek olmak amacıyla başlattığı ‘Hoş Geldin BebekProjesi ile Sav kütüğüne kayıtlı doğan her bebeğe altın hediye ediyor.

Karbuz Çeşmesinde bir vatandaş susayan kediye eliyle su içirdi Karbuz Çeşmesinde bir vatandaş susayan kediye eliyle su içirdi

Başkan İpekçi bu kez makamında minik bir misafiri ağırladı. Sav’da dünyaya gelen bebeklerden biri Başkan İpekçi’yi makamında ziyaret etti. İpekçi minik misafirine hediyesini takarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Şakir İpekçi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise; “Seçimde verdiğimiz sözleri yerine getirdik getirmeye devam ediyoruz.

Verdiğimiz sözler arasında ‘Hoş Geldin Bebek’ Projesi kapsamında Sav Kasabası kütüğüne kayıtlı her doğan bebeğe altın hediyemizi evlerinde bebeklerimizi ziyaret ederek taktık. Ailelerimize destek fikriyle çıktığımız yolda çok hayır duası aldık.

Bebeklerimizde bir tanesinde belediyemize gelerek bizleri ziyaret edince anı fotoğrafı çektirdik” ifadelerine yer verdi. / SONER ÖZBEY