Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son 1 haftada yapılan çalışmalar neticesinde haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan, farklı il ve çeşitli suçlardan aranan toplam 30 şahsı yakaladı.

Tedavi Görmek İçin Geldiği Isparta'da 3570 Dolarını Kaybetti Tedavi Görmek İçin Geldiği Isparta'da 3570 Dolarını Kaybetti

Konu ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince son 1 haftada yapılan çalışmalar neticesinde haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan, farklı il ve çeşitli suçlardan aranan toplam 30 şahıs yakalanmıştır.

Son olarak il merkezi ve ilçelerde 21.09.2023 günü İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan eş zamanlı operasyonlar neticesinde aralarında Yağma suçundan 18 yıl 6 ay 23 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan C.K. ve Hırsızlık suçundan 15 yıl 9 ay 5 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan M.K.  ve 17 Yıl 3 Ay hapis cezası ile aranan E.E. olmak üzere haklarında yakalama kararı bulunan toplam  8 kişi yakalanmıştır.

Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluların yakalanmasını sağlamak için ekiplerimiz çalışmalarına devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla sunulur” denildi.