Saadet Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Hüsrev Altınbaş, basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Saadet Partisi İl Başkanı Yaşar Gürtoklu ve Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldızhan da katıldı.

Saadet Partisi İl Başkanı Yaşar Gürtoklu, yerel seçimlerin ülkemize ve Isparta’mıza hayırlar getirmesini dileyerek, “ Kıymetli dava arkadaşlarım ve sayın basın mensupları il başkanı olarak hepinizi muhabbetle selamlıyorum. Buraya aday adayımızın başvurusunu almak için toplandık. Yerel seçimlerin ülkemize ve Isparta’mıza hayırlara vesile olsun.

Ülkemize belediyelerde efsane hizmetler yaparak en iyi hizmeti yapmayı öğreten zihniyettir milli görüş belediyeciliği. Millî Görüş’e, Saadet Partisi’ne ihtiyaç var. Hepimiz gayret içerisinde olmalıyız. Millî Görüş demek; hakkı haykırmak demektir. “israfın, rüşvetin, yolsuzluğun, çifte standardın, adam kayırmanın, torpilin, adaletsizliğin ortadan kaldırıldığı” yönetim şeklidir milli görüş belediyeciliği. Bu vesile ile Hüsrev Altınbaş kardeşimi kutluyorum” dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Aday adayı Hasan Hüsrev Altınbaş ise “Isparta’mıza hep beraber Milli Görüş Belediyeciliğini tanıştırmak arzumuzdur” diyerek şu açıklamalarda bulundu:

“Çok kıymetli Ispartalı hemşerilerim

Değerli basın mensupları

Eğirdir Belediye Başkanı Özer'den 1 Mayıs çiçeği Eğirdir Belediye Başkanı Özer'den 1 Mayıs çiçeği

Muhterem Saadet partisi mensubu kardeşlerim hepinizi saygı sevgi ve muhabbetlerimle selamlıyorum.

Aday tanıtım toplantımıza hepiniz hoş geldiniz.

Malumunuz 31 mart 2024 Pazar günü yapılacak mahalli idareler belediye başkanlığı seçimlerinde Güller diyarı Güzel ilimiz Isparta da belediye başkan aday adayı olarak Saadet partimizden güzel Isparta’mıza hizmet yarışında Hasan Hüsrev Altınbaş olarak bizde varız dedik.

Temel ilkemiz İnsanlara faydalı olmaktır. Amacımız Ispartalı hemşerilerimizin mutluluğudur. Bu ilk ve amaçla iyiyi doğruyu güzeli ve adaleti gözeterek ulaşacağız.

Bizim yönetimimizde güçlü olan haklı değil haklı olan güçlü olacaktır. Yanlışa asla geçit verilmeyecek yanlışların önündeki engeller kaldırılacaktır. İnsanlar arasında ayrımcılık olmayacak hiç kimseye zulüm yapılmayacak projelerimiz ticaret mantığı değil hizmet anlayışı ile uygulanacaktır.

Belediyede şahsi çıkarlar değil Isparta’nın çıkarları gözetilecektir. Belediye iş ve hizmetlerinde Isparta’nın işi Isparta da kalacaktır. Isparta da iyiyi doğruyu güzeli adaleti hakim kılmak isteyen hemşerilerimin desteğini bekliyorum.”