İlimizde üretilen gül suyunun markalaşmasını sağlamak ve kalitesini korumak amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında denetimler başarı ile devam etmektedir.

Gül hasadından elde ettiği gül suyunun kalitesini tescilletmek ve markalaşmaya katkı sağlamak için başvuruda bulunan Mehmet Yorulmaz(Kısmet Gülyağı) yapılan incelemeler ve denetlemeler sonrası Coğrafi İşaret logosunu kullanmaya hak kazanmıştır.

AK Parti YKS Temsilcisi Özel’den Başkan Özer’e ziyaret AK Parti YKS Temsilcisi Özel’den Başkan Özer’e ziyaret

Bu kapsamda, Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin, yapılan denetimler sonucu gerekli tescil şartlarını sağlayarak Isparta Gül Suyu coğrafi işareti kullanım izni alan Mehmet Yorulmaz’a belgesini takdim etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Hüdai Şahin, marka değerini arttırmak ve kaliteyi korumak amacıyla Borsamız tarafından koruma altına alınan “Isparta Gülyağı”, “Isparta Gül Suyu” ve “Isparta Elması” coğrafi işaret kullanımının yaygınlaştığını vurguladı. Başkan Şahin, Borsamıza başvuruda bulunan Mehmet Yorulmaz’a, coğrafi işaretli ürünümüze sahip çıkılması konusunda göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.