İkinci El Araç Satışlarında Zorunlu Güvenli Ödeme Sistemi Başlıyor İkinci El Araç Satışlarında Zorunlu Güvenli Ödeme Sistemi Başlıyor

Isparta'nın doğal güzellikleri arasında bulunan ve yıllardır bakımsızlıktan dolayı yok olmaya yüz tutan Tarihi Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanı, yeniden düzenlenen şelalesi, havuz düzenlemeleri, piknik alanları, taşlara işlenen Isparta'nın değeri Köşe Göbek Halı deseniyle oluşturulan yürüyüş yolu, gece aydınlatmaları ve renkli ışıklarıyla vatandaşların hizmetine açıldı. Başkan Başdeğirmen açılışın ardından şu sözlere yer verdi; 

HAYIRLI OLSUN ISPARTA'M

Uzun yıllar bakımsız kalmış ve yok olmaya yüz tutmuş doğa harikası, şehrimizin gurur kaynağı Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanını yeniden düzenleyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

50 bin metrekarelik alanda şelaleler, oturma alanları, piknik alanları, yürüyüş yolları, mini lunapark ve çay bahçesi oluşturduk. Gece aydınlatmaları ve renkli ışıklarla bu alanı geceleri de ziyaret edebilecek, doğal güzellikleri yaşayabileceksiniz.

Şehrimizin özgün ve değerli simgesi Isparta halımızın Köşe Göbek desenini de 500 metrekarelik alana işleyerek kültürel mirasımızı tanıtıyor ve yaşatıyoruz.

Doğa severlerimizin ve ailelerimizin rahatça vakit geçirebileceği Isparta’mızın gurur kaynağı Andık Deresi Bezirgan Şelalesi açılış töreninde bizleri yalnız bırakmayan Vali Yardımcımız Sayın Hamdullah Suphi Özgödek, AK Parti Milletvekillerimiz Sayın Mehmet Uğur Gökgöz, Sayın Osman Zabun, İl Başkanımız Sayın Serkan Keskin, Merkez İlçe Başkanımız Sayın Furkan Cem Er, önceki dönem Milletvekilimiz ve YSK Temsilcimiz Sayın Recep Özel, MHP İl Başkanı Sayın Önder Topçu, İl Jandarma Komutanı Sayın Albay İlker Şimşek, protokol üyelerimiz ve bizlerin her zaman yanında olan saygıdeğer hemşehrilerime teşekkür ederim."şeklinde konuştu.