Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, beraberinde Eğirdir yolu üzerinde bulunan işletmelerin iş insanlarıyla birlikte 35 ülkeye ihracat gerçekleştiren ve bu noktada şehre büyük bir katma değer katan Genç Güçsan Tarım Aletleri Makineleri Fabrikasını ziyaret etti, işletme sahipleri Selma, Mehmet Küçükköse’den yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

İşletme sahiplerinden Mehmet Küçükköse, tarım makineleri imalatı yaptıklarını, Türkiye’de meyve ile ilgili üretim gerçekleştiren birçok noktaya ürünlerini gönderdiklerini dile getirerek, ürettikleri ürünlere ilişkin bilgiler verdi. Mehmet Küçükköse, “Başkanımızın bizlere ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz, bizleri onurlandırdı” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e ziyaretleri için teşekkür eden Selma Küçükköse de “Başkanımız bizi onurlandırdı, ayaklarına sağlık” ifadelerinde bulundu.

Böyle güzel bir tesisi kurdukları için Selma, Mehmet Küçükköse’yi kutlayan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Bu fabrikamızdan 35 ülkeye ihracat yapılıyor, 100’ün üzerinde çalışanıyla, verdiği vergilerle, istihdamla, döviz getirileriyle şehrimize çok büyük katkı sağlıyorlar. Bizlerde Eğirdir yolu üzerindeki sanayici arkadaşlarımızla birlikte bu tesisi ziyaret ediyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte buradaki üretimi görmekten çok mutlu olduk.

SGK Müdürü Karagöz'ün acı günü SGK Müdürü Karagöz'ün acı günü

Şehrimizde böyle güzel yatırımların olduğunu, ihracatının yapıldığını bilmek, bu tarım makinelerinin 35 ülkeye gittiğini görmek bizleri sevindiriyor. Rabbim daha güzel işler yapmayı nasip etsin, bereketli kazançlar diliyorum. Firmamızın çok daha ileriye gittiğini görmeyi Rabbim nasip etsin. İşletmemizi daha önceki yıllarda ziyaret ettiğimde daha küçük bir işletmeydi aradan geçen süre içinde maşallah güzel işler yapılmış. Rabbim yollarını açık eylesin” görüşlerinde bulundu.

Belediye Bülten