Pazar günü Atatürk Stadyumu'nda saat 15.00'te oynanacak mücadelede Ispartaspor, Play off'u garantileyen Erzincanspor'u konuk edecek.

Hafta içinde deplasmanda Etimesgut Belediyespor'u mağlup ederek önemli bir galibiyet alan Ispartaspor, zirve yarışından kopmamak için bu maçtan da üç puanla ayrılmayı hedefliyor. İskenderunspor ile ilk altı için kıyasıya bir yarış içinde olan temsilcimiz, sahasında puan kaybı yaşamadan deplasman maçlarından da puan almayı planlıyor.

Ispartaspor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir, yarınki kritik mücadele öncesi yaptığı açıklamada, “Ligin bitimine çok az bir süre kaldı. Kalan maçlarımızdan en iyi sonuçları alarak play off maçlarında şansımızı denemek ve birinci lige yükselmek istiyoruz. Bunu gerçekleştirebilmek için öncelikle sahamızda oynayacağımız Erzincanspor maçını kazanıp, geri kalan maçlardan da puan kaybı yaşamadan ligi ilk altı içerisinde bitirmemiz gerekiyor. Bu nedenle yarınki maçta seyirci desteği bizim için çok önemli. Taraftarlarımızı maça davet ediyor ve desteklerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kesecek İnek Neredeyse Kalmadı Kesecek İnek Neredeyse Kalmadı

Haber Merkezi