Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çelik mesajında, Kadir Gecesi'ne nail olmanın sevinç ve huzurunu yaşadıklarını ifade etti.

ITSO Başkanı Metin Çelik, yüce Allah'ın bizlere eşsiz nimetlerinden biri olan Kadir Gecesi'nde kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın nurlanması ve manevi huzurumuzun artması için önemli bir fırsat olduğunu vurgulayarak gecenin ülkemize, milletimize, İslam Âlemine ve tüm insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini diledi.

Burdur'da Yangın Ev Dakilalar İçerisinde Küle Döndü Burdur'da Yangın Ev Dakilalar İçerisinde Küle Döndü

Başkan Çelik mesajında şu ifadelere yer verdi; “Mübarek Ramazan Ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran Ramazan Ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

Bu gecenin hepimizi birlik, beraberlik, bereket, yardımlaşma ve paylaşma ikliminde birleştirmesini, daha güzel bir geleceğe kapılar açmasını temenni ediyor, tüm İslam Âleminin Kadir Gecesi’ni kutluyorum.”

Haber Merkezi