Gecesi Haberleri

gecesi haberleri ve güncel gecesi gelişmeleri, gecesi ile ilgili tüm video, gecesi fotoğrafları ve gecesi haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Vali Aydın Baruş, tüm İslam aleminin ve Isparta halkının mübarek Kadir Gecesini kutladı.

Isparta

Gül Petek Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Mevlüt Turan, tüm İslam aleminin ve Isparta halkının mübarek Kadir Gecesini kutladı.

Isparta

6. Bölge ESKKK Birliği Başkanı Ahmet Tural, tebrik mesajı yayınlayarak, Isparta halkının Kadir Gecesini kutladı.

Isparta

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, tüm İslam aleminin ve Isparta halkının mübarek Kadir Gecesini kutladı.

Isparta

Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı, tüm İslam aleminin ve Isparta halkının mübarek Kadir Gecesini kutladı.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, tüm İslam aleminin ve Isparta halkının mübarek Kadir Gecesini kutladı.

Isparta

MHP 31 Mart seçim sürecinin son gününde düzenlediği “Zafer Gecesi”nde zaferini ilan etti. MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya...

Isparta

MHP İl Başkanı Önder Topçu, bugün ünlü sanatçı Ahmet Şafak’ın sahne alacağı “Zafer Şöleni”ne tüm Isparta halkını davet etti.

Isparta

Isparta Müftülüğü tarafından Regaip Gecesi münasebetiyle Kavaklı Camiinde kandil özel programı düzenlendi.

Isparta

Isparta Filistin İnisiyatifi, büyük "Filistin Dayanışma Gecesi" etkinliği düzenliyor. Etkinliğe tüm Isparta halkı davetli.

Isparta

İyi Parti Isparta Teşkilatı, Birlik Beraberlik ve Dayanışma Gecesinde bir araya geldi. Çok yoğun bir katılımın olduğu programda birlik beraberlik...

Isparta

Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi, ‘Kudüs Gecesi’ne tüm Isparta halkını davet etti.