Jandarma Ekiplerinden Uyuşturucu Operasyonu: 1 Şahıs Tutuklandı

Isparta ve Burdur genelinde narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında güvenlik güçlerimiz tarafından yürütülen çalışmalarda önemli bir başarı elde edildi. İl Jandarma Komutanlığı'nın koordineli çalışmaları sonucunda gerçekleşen operasyonlarda bir şahıs tutuklandı.

Burdur'un Merkez ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda (M.Ç.) ve (E.K.) isimli şahısların üzerlerinde ve araçlarında yapılan adli aramada 10 gram eroin ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı

Ayrıca, Bucak ilçesi sınırlarında (D.Ç.) isimli şahsın ormanlık alanda yasadışı şekilde Skunk bitkisi yetiştirdiği bilgisi üzerine yapılan aramada 369 kök Skunk Bitkisi ve 100 gram Skunk ele geçirildi.

Ağlasun ilçesinde ise (A.Ç.), (H.B.) ve (R.K.) isimli şahısların üzerlerinde ve araçlarında yapılan adli aramada ise 200 kullanımlık sentetik kannobiat (BONZAİ) uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Bu şahıslar adli işlemlerin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı, ancak (D.Ç.) isimli şahıs tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Kamuoyuna duyurulur.

Resim-1 (3)

Resim-2 (2)

Resim-3 (1)