Vali Aydın Baruş, Jandarma Teşkilatının 184. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Baruş mesajında; “1839 yılına kadar giden köklü bir geçmişe sahip Jandarma Teşkilatımızın 184’üncü kuruluş yıl dönümünü büyük bir iftiharla idrak ediyoruz.

     Jandarmamız; kurulduğu günden bugüne kadar,  ülkemizin dört bir tarafında terörle mücadeleden yasadışı örgütlerle mücadeleye, asayişe müessir suçların amansızca takibinden organize suç çeteleriyle mücadeleye kadar vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini tehdit eden tüm unsurlara karşı kahramanca ve fedakârca mücadele etmektedir.

       Jandarma Teşkilatımız bu mücadeleyi yürütürken insanı merkezine alan bir anlayışla her zaman vatandaşın takdirini kazanmak için çaba göstermektedir. Vatandaş odaklı bu hizmet anlayışıyla milletimizin güvenine ve sevgisine mazhar olan Jandarma Teşkilatımızın tüm mensuplarını bu mücadele azminden dolayı tebrik ediyorum.

       İlimizde bu güne kadar; örnek disiplin anlayışı ve üstün vazife bilinci içerisinde vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden görev başında bulunan,

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri sürecinde de şahit olduğumuz gibi, özverili çalışmalarıyla vatandaşımızın her daim yanında olan jandarmamızın başarı çizgisini daha da üst seviyelere yükselterek kendisine tevdi edilen vazifeleri üstün bir görev anlayışı içerisinde yerine getireceğine olan güvenimiz tamdır.

        Bu güzide teşkilatımızın, bundan sonra da vatandaşlarımızın anayasa ve yasalarla güvence altına alınan temel hak ve özgürlüklerini korku ve endişeden uzak bir güven ortamı içerisinde kullanması için kahramanca ve fedakârca mücadele etmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı

       Bu vesileyle, Aziz Vatanımızın bölünmez bütünlüğü,  milletimizin birlik ve beraberliği uğrunda mücadele ederken canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimizi minnetle anıyorum.

       Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, teşkilatımızın tüm mensuplarına, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarı dolu yıllar diliyorum” ifadelerine yer verdi.