Kayacan, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Tarihi; şan, şeref ve eşsiz zaferlerle dolu aziz milletimiz, bundan tam 6 yıl önce, devlet içerisine yuvalanmış hainlerin, devletimize, demokrasimize ve milletimize karşı başlattığı alçak bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldı.
 
Kendilerine milletimizin emanet ettiği silahları, yine milletimize doğrultarak onca insanımızı şehit eden hain yapılanma,15 Temmuz 2016 tarihinde yapılmak istenen hain darbe girişiminde kahraman milletimiz, vatansever kamu görevlilerimiz ve sayın Cumhurbaşkanımızın ve dik duruşu sayesinde amaçlarına ulaşamamışlardır. Akılları devşirilmiş olan bir örgüt, tarihimizde hiç görülmeyen bir hainliği yapacak kadar ileri gitmiş Gazi Meclisimizi bombalamış, 251 insanımızı şehit etmiştir.
 
Aziz milletimiz “ Ölümüne “ diyerek vatanımız ve demokrasimiz için çağrıda bulunan Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına sessiz kalmamış, meydanları, havalimanları doldurmuş tarihine bir destan daha eklemiştir.
 
Bunun yanında hain kalkışmadan sonra günlerce meydanlarda demokrasi nöbetleri tutarak adli, idari ve kolluk kuvvetlerimizin yanında yer almış, ülkemizi işgale yeltenen hainlere fırsat vermemiştir.
 
Bugün vesilesi ile necip milletimizin bir ferdi olmaktan duyduğum memnuniyeti bir kez daha ifade ederken tüm vatandaşlarımızı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü programlarına davet ediyorum. Bu topraklar üzerinde yaşayan, 15 Temmuz gecesi meydanlarda olan, meydanlara çıkamadığı halde duaları ile aziz milletimizin yanında yer alan, gönül coğrafyamızdaki tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.
Bayrağımızı indirtmeyen, toprağımızı çiğnetmeyen kahramanlarımızı, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum.
Rabbimden birliğimizi, beraberliğimizi daim eylemesini niyaz ediyor başta Ispartalı kardeşlerim olmak üzere milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü tebrik ediyorum” dedi.

Isparta'da Ormanlar Atıklardan Temizlendi Isparta'da Ormanlar Atıklardan Temizlendi