Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kutlubey Mahallesi Kafeler bölgesi esnafıyla bir araya gelmiş, esnafın yolların boyanması, altyapı ve aydınlatma talebinin karşılanacağı sözünü vermişti. Bu buluşmanın hemen ardından Isparta Belediyesi tarafından Kafeler bölgesinde renkli baskılı asfalt çalışması gerçekleştirilirken, yağmur suyu ve kanalizasyon başta olmak üzere altyapı problemi olan bölgelerin de bu problemleri ortadan kaldırılıyor.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda bazı dükkanların önünde yaşanan yağmur suyu ve kanalizasyon problemleri gideriliyor, hatlar yenileniyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de altyapı çalışmalarının tamamlandığı ve diğer bölgelerde baskılı asfalt çalışması yapıyor. Çalışmalarda ilk olarak freze makinesi ile deformeye uğrayan asfalt kazınıyor, yerine yeni asfalt dökülüyor ve desenli baskı yapılıyor. Baskılı asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından renklendirme uygulanacak. Bu sayede Kafeler bölgesi renkli baskılı asfalta kavuşacak. Bölgede aydınlatmalar da yenilenecek.

Kutlubey Mahallesi Muhtarı Bayram Karaoğlu, Kafeler bölgesi esnafının Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in esnaf buluşmasında kendisine asfalt, altyapı ve aydınlatmayla ilgili taleplerde bulunduğunu, talepler doğrultusunda çalışmaların hemen başladığını söyledi. Karaoğlu, “Ekipler şuanda çalışıyor. Desenli asfalt ve altyapı yapılıyor. Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

Isparta'da Hamidabad Projesi Start Aldı Isparta'da Hamidabad Projesi Start Aldı

Esnaf Sinan Özek de Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in esnaf buluşmasında kendilerinin talep ve isteklerini dinlediğini belirterek, “Başkanımız hızlı bir şekilde isteklerimizi yerine getiriyor. Çok memnunuz, teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Hasan Şen ise Kafeler bölgesi esnafının problemlerinin ortadan kaldırılması için altyapı çalışmalarının yapıldığını ifade etti. Şen, “Başkanımıza problemlerimizi söylemiştik. Ekipleri yolladı taleplerimiz yerine getiriliyor. Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.