MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, Mahalle Buluşmaları kapsamında Karaağaç Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Oldukça yoğun bir katılım ile seçmenlere seslenen Günaydın burada Atatürk Stadyumunu gündeme getirdi.

Stadyumun bir hafızasının olduğunu ve bir çok Ispartalının burada anısının bulunduğunu söyleyen Günaydın, “Dağın başına stadyum yapıp mevcut stadyumumuzun yerine göz diktiler. Tabi orası çok kıymetli ve değerli bir alan. Stadyumu yapanlardan Allah razı olsun. Mevcut stadyumu günümüz şartlarına uygun hale getirip, alt kısmına büyük otoparklar yapacağız. Yine stadyuma dükkanlar, kadınlarımız için de ‘Kadınlar Evi’ yapacağız. Stadyumu baştan aşağıya yenileyeceğiz. 24 saat aktif ve yaşayan stadyum olacak. Satmayacağız, Sattırmayacağız Yenisini olduğu yerde Yapacağız’ Kaptırmam ve yedirmem bu alanı onlara. 1 Nisan günü onlar gerçeği, Milliyetçi Hareket Partisini görecekler” dedi.

DÖNÜŞÜMDEN ANLAMAYANLAR, ANLIYORMUŞ GİBİ YAPIYOR’

Kentsel dönüşüm projesinden de bahseden Günaydın: “İmar ve kentsel dönüşüm sistemini geçmişte biz yaptık. Yine Karaağaç Mahallesi’nin kentsel dönüşümünü biz devam ettireceğiz. Deprem kuşağında bir vilayetiz. Anadolu, Karaağaç, Davraz ve Halıkent gibi mahallelerimizi depremlere dayanıklı hale getireceğiz. Gerekli tedbirleri de hemen alacağız. Kentsel dönüşümden anlıyormuş gibi ‘Mış Muş’ konuşanlar var. Anlamıyorlar sadece belirttiğim gibi anlamış gibi yapıyorlar” dedi.

Maddi Hasarlı Kaza 2 araç kavşakta çarpıştı Maddi Hasarlı Kaza 2 araç kavşakta çarpıştı

Haber Merkezi