"ADAYLARIMIZI BERABER BELİRLEYECEĞİZ"
Cumhur İttifakı’nın diğer ittifak gibi aday belirleme noktasında bir sıkıntısının olmadığını kaydeden Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda 81 vilayette başta İstanbul, Ankara olmak üzere bunu Devlet Bey'le oturacağız, konuşacağız.

Nerede kimi gösteririz, istişarelerimizi yapıp ona göre büyük şehirler olsun diğerleri olsun buralardan isimleri inşallah hayırlısıyla belirleyeceğiz.

Şu anda hemen 1 ay içerisinde bunlar belirlenir diye bir şey yok.

Fakat biz buralardaki büyük şehirlerde kimler koç başı olabilir? Bu vilayetlerin dışında diğer illerde kimler olabilir? Bunları tespit edip garantiye gidecek şekilde bu illerde dayanışma halinde kavga, gürültü olmadan adaylarımızı beraber belirleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

ISPARTA'DA ORTAK ADAY OLABİLİR Mİ?

Siyasi kulislerin bu konuda beklentisi, Daha önce de olduğu şekilde Isparta'da bir ortak adayın olmaması, Büyükşehirlerden farklı olarak MHP ve Ak Parti'nin Farklı adaylar çıkarıp, tabandaki oyların diğer ittifaka gitmemesi için böyle bir yol izlenebileceği öngörülüyor.

Haber32 Anketinde Ak Parti Açık Ara Önde Çıktı

Dağcılar tecrübelerini AFAD personeline aktardı Dağcılar tecrübelerini AFAD personeline aktardı

Isparta’da yaklaşan yerel seçimler öncesinde Haber32 olarak Isparta'lılara sorduk.

Toplam 8974 kişinin katılım gösterdiği ankette partilerin aldığı oy oranları belli oldu. Sonuçlara göre; Ispartalılar tercihini %49.5 oyla AK Parti’den yana kullandı. AK Parti'yi %23.7 oyla CHP takip etti.

İŞTE SONUÇLAR:

AK PARTİ: %49.5 (4440 oy)

CHP: %23.7 (2128 oy)

MHP: %13.9 (1250 oy)

İYİ PARTİ: %12.9 (1156 oy)

Haber32 - Nadir Öngören