BUGÜN GENEL YOL DURUMU VE KAPALI YOLLAR

Karayolları Genel Müdürlüğü (17.09.2023)

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu’na göre Türkiye genelinde yapılan yol çalışmaları ve kapalı olan yolların durumunu paylaştı buna göre Isparta ve Burdur yollarında yol yapım çalışması olacak.

1- İzmir Çevre Otoyolunun Bornova-Karşıyaka istikameti 1-2.km.leri arasındaki Osmangazi Viyadüğü üzerinde genleşme derzi onarım çalışması nedeniyle 16.09.2023-18.09.2023 tarihleri arasında sağ şerit ve emniyet şeridi trafiğe kapatılacak olup, ulaşım sol ve orta şeritlerden kontrollü olarak sağlanacaktır.

2- Ankara-Niğde Otoyolu Ağaçören-Ortaköy kavşağı Niğde İstikametinde 162-163.km.ler arası üst yapı yenileme çalışmaları dolayısıyla sol şeritte kapatma yapılmıştır. Ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanmaktadır.

3- TEM Otoyolunun Kurtköy Ücret Toplama İstasyonunda SGS kurulması çalışmaları nedeniyle Kurtköy Gişelerinden Otoyola giriş kapatılarak, trafik Orhanlı Gişelerine yönlendirilecektir. Otoyoldan çıkış ise servis yolundan kontrollü olarak sağlanacaktır. Çalışmalar 24 saat esasına göre yapılacaktır.

4- Toprakkale-İskenderun Otoyolunun Dörtyol Kavşağı-Payas Kavşağı arasında Özerli Viyadüğünde genleşme derzlerinin yenilenmesi çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Burdur – Antalya karayolunda tanker devrildi, yol kapandı Burdur – Antalya karayolunda tanker devrildi, yol kapandı

5- Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolunun Birecik Kavşağı-Suruç Kavşağı Kesimi 23-27.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Şanlıurfa istikametinde şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6- Aydıncık-Silifke yolunun 25-28.km.leri arasında (Büyükeceli-Yanışlı arası) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

7- Zara-İmranlı-Kızıldağ yolunun 36-39.km.leri arasında PMT ve asfalt sathi kaplama çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

8- Uşak-Afyonkarahisar yolunun 40.km.sinde bulunan Karahisar Üstgeçit Köprüsünün (Özdilek Kavşağı) genleşme derzi onarım çalışması nedeniyle Afyonkarahisar-Uşak istikameti trafiğe kapatılmış olup, ulaşım yan yoldan sağlanmaktadır.

9- Burdur-Isparta yolunun 9-14.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

10- Çivril-Dinar yolunun 2-8.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkate etmeleri gerekmektedir.