Karayolları Haberleri

karayolları haberleri ve güncel karayolları gelişmeleri, karayolları ile ilgili tüm video, karayolları fotoğrafları ve karayolları haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde yapılan önemli bir değişiklikle, uyku apnesi sendromu olan kişiler artık ehliyet alamayacak veya ehliyetlerini yenileyemeyecekler.

Isparta

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 3 bin yeni personel alımı yapacağını duyurdu.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Karayolları 13. Bölge Müdürü Hasan Sarıoğlan’u ziyaret etti. Ziyarette Isparta’nın ulaşım projeleri ele alındı.

Isparta

AK Parti Isparta heyetinin Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’e yaptığı ziyarette, Isparta’nın karayolları projelerini ele alındı.

Isparta

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Isparta

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde yeni atamalar yapılıyor. Buna göre Afyonkarahisar'da uzun yıllar Şube Müdürü olan Yalçın Özgür, Isparta'ya atandı.

Isparta

Akşam saatlerinde Çevre Yolu üzerinde trafiğin hareketli olduğu saatlerde yol çalışması yapılması sürücüler tarafından tepkiyle karşılandı.

Isparta

Karayolları Genel Müdürlüğü, Isparta civarı yol çalışmaları ve kapalı olan yolların güncel durumunu paylaştı.

Isparta

Karayolları bölgesinde olan kaldırım ve yol kenarlarındaki yabani otlar temizlendi.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Antalya Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü görevinden, Karayolları Genel Müdürlüğüne atanan Ahmet Gülşen’i ziyaret etti.

Isparta

Yaz aylarının gelmesiyle kaldırım ve yol kenarlarındaki yabani otlar görüntü kirliliği oluşturuyor.

Isparta

Sav Kasabalı vatandaşlar bahçelerinde yetiştirdikleri meyveleri Antalya karayolunda satıyor. Her ilin kendine özgü meyveleri yol kenarında satılırken Isparta’da ise üreticilere...