Karınca Zihinsel Engelliler Derneği’nin Iyaşpark altındaki saat kulesi önünde iki gün boyunca düzenlediği gıda ve takı kermesi sona erdi. Karınca Zihinsel Engelliler Eğitim ve İstihdam Derneği tarafından düzenlenen geleneksel gıda kermesi bu yıl da Iyaşpark altındaki Saat Kulesi önünde gerçekleştirildi.  Kermesi ziyaret edenler ev yapımı ürünlerden alırken, elde edilen gelir zihinsel engelli bireylerin eğitim ve ihtiyaçlarına destek oldular.

Bu yılki kermes, 18-19 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleşirken, kermes, ev yapımı ürünlerin yanı sıra giysi çeşitlerini de içerdi.  Yaprak sarması, sıcak pişi, ev yapımı pastalar, tatlılar, takılar ve organik oyuncaklar gibi birçok ürün kermeste ziyaretçilere sunulurken önemli gelir elde edildi.

İYİ PARTİDEN

KERMESE

ZİYARET

TKB Isparta Yönetiminden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret TKB Isparta Yönetiminden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret

Karınca Zihinsel Engelliler Derneğinin kermesini  ziyaret eden İYİ Parti Heyeti de dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. İyi Parti Isparta Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Büyükçam, İl Başkanı İbrahim Tekeli, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Börekçi ve diğer parti yöneticileri Karınca Zihinsel Engelliler Eğitim ve İstihdam Derneği Başkanı Hülya Yüceer ve dernek kurucusu Belkıs Çomak’dan dernek faaliyetleri hakkında geniş bilgi aldılar. Dernek Başkanı Hülya Yüceer, bu tür etkinliklerin, zihinsel engelli bireylerin eğitim ve istihdamına katkı sağlamak için düzenlendiğini belirterek kermes gelirinin derneklerinde eğitim gören zihinsel engellilerin ihtiyaçları için kullanılacağını söyledi.

Yüceer, kermese halkın ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiğini belirterek katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. İYİ Parti heyeti de her zaman Karınca Zihinsel Engelliler Derneğinin çalışmalarına katkı vermeye hazır olduklarını belirtti.