Dünya'nın gözü önünde çocukları, kadınları, yaşlıları, insanları; yardım gönüllülerini vahşi şekilde öldüren; soykırım suçu işleyen, katil Netanyahu ve kabinesinin yönettiği İsrail'e ihracat azalış eğilimine girdi, ama tamamen bitmiyor. Isparta katil Netanyahu ve kabinesinin yönettiği İsrail'e tek bir 'cent' değerinde dahi ihracat yapmasın.

 -30 bini aşkın kişiyi katlettiler

Katil Netanyahu, 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana çoğunluğu bebek ve çocuk 30 binden fazla insanı vahşi şekilde katletti. Yardım gönüllerini bombaladı. Ancak Isparta, 1-31 Mart 2024 tarihleri arasında İsrail'e 157 bin 89 dolar değerinde daha ihracat yaptı. Şubat 2024 tarihinde bu oran 233 bin 40 dolar idi.  Anılan veriler ışığında İsrail'e ihracat azaldı ama tamamen bitmiyor. Katillerin yönettiği İsrail'e Isparta ihracat yapmasın.

 -En yüksek ihracat ABD'ye

Isparta, 1-31 Mart 2024 tarihleri arasında en yüksek ihracatı 4 milyon 957 bin dolar ile Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) gerçekleştirdi. Yılın ilk çeyreğinde ihracat hacmi ise anılan ülkeye 15 milyon 629 bin dolar oldu.

Isparta, Fransa'ya 1 milyon 501 bin dolar değerinde ihracat yaptı. Yılın ilk çeyreğinde anılan ülkeye ihracat 3 milyon 688 bin dolar bandına erişti.

İspanya'ya ihracat 1 milyon 617 bin dolar olarak kayıtlara geçti.

Birleşik Krallık'a ihracat rakamı ise 1 milyon 276 bin dolar olarak hesaplandı.

Eski Merkez Bankası Başekonomisti Uyardı: Elektriğe Büyük Zam Geliyor Eski Merkez Bankası Başekonomisti Uyardı: Elektriğe Büyük Zam Geliyor

İtalya'ya ihracat büyüklüğü 2 milyon dolar bandına yaklaştı.

Isparta'nın Rusya'ya ihracatı her geçen dönem yükseliyor: 1 milyon 55 bin dolar. Isparta'nın Rusya'ya ihracatı yılın ilk çeyreğinde ise 3 milyon dolar hacme yaklaştı.

 -Isparta'nın ihracat atlasına yakın plan:

Haber Merkezi