Emekli Promosyonları Yeniden Güncellendi! Emekli Promosyonları Yeniden Güncellendi!

Ölen kişinin telefonu ise dakikalarca çalmasına rağmen kimse cevap vermedi.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Gölhisar ilçesinin Yamadı Köyü kavşağında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Emre Ö. yönetimindeki 20 KN 938 plakalı otomobil ile Halil E. tarafından kullanılan 15 TA 875 plakalı araç, kavşakta çarpıştı. Kaza sonucunda Emre Ö. hafif şekilde yaralandı, ancak otomobilde yolcu olarak bulunan Ömer Aktaş, araçtan inerek kaza sonucunu incelemeye başladı. Bu sırada, yoldan geçen ve plakası bilinmeyen başka bir araç, Ömer Aktaş'a çarptı ve onu yaklaşık 30 metre uzağa savurdu. Kazaya karışan bu araç, olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Kaza sonrasında diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Ömer Aktaş'ın hayatını kaybettiğini tespit ederken, Emre Ö. ve Halil E.'nin hafif yaralarına olay yerinde müdahale edildi.

Gölhisar Kaymakamı Kadir Ulusoy ve Cumhuriyet savcısı da olay yerine gelerek incelemelerde bulundular. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Ömer Aktaş'ın cenazesi, otopsi yapılması için Gölhisar Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Olayın daha trajik bir boyutu, Ömer Aktaş'ın yol üzerine düşen telefonunun dakikalarca çalmasına rağmen kimse cevap vermemesiydi. Telefonun zil sesinin, "Bu nasıl bir derttir, dermanı yoktur bedenimde değil, ruhumda sızı." şeklindeki şarkı sözleri olması, olayın acılı yönünü vurguluyordu.