Keçiborlu’da ilçeye yapılan yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. İlçede kullanılmayan atıl durumdaki binalar gerekli çalışmaların ardından vatandaşın kullanımına sunuluyor.

İlçeye kazandırılan 700 kişilik düğün salonunun detaylarını anlatan Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, “Tarihimize sahip çıkmak çok önemli. Vatandaşımız hem tarihi yapıyı inceleyebiliyor, hem de çeşitli alanlar için faydalanabiliyor” dedi.

Parlak; “Tren yolunda eski kullanılmayan bir tane işçi evi, bir tane tren garı bir tane de hangar dediğimiz yer vardı. Bunların Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Kurulundan rölövelerini yaptırdık. Aslına uygun şekilde 700 kişilik düğün salonu yaptık. Buradaki en güzel taraf da eski binaların vatandaşın hizmetine sunulması ve eski yapılarımızı korumak. Bir tane de eski tren garımıza cafe ve eğlence yeri ve müze yaptık. Burada benim için en önemli şey tarihimize sahip çıkmak. Bütün ilgililere, Antalya Anıtlar kuruluna, sayın Valimize teşekkür ederim. Kurban bayramından sonra hizmete açıldı. Haftada 3 – 4 düğün oluyor. İnşallah artarak gider. Keçiborlu Belediyesi olarak ilk önce halka hizmeti düşündüğümüz için ucuz miktarda fiyata halkımızın hizmetine sunuyoruz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

/ Özge Kılınç

Altın ve Döviz Piyasasında İlginç Gelişmeler Oluyor Altın ve Döviz Piyasasında İlginç Gelişmeler Oluyor