“Kuleönü Halkı Hizmetin En İyisine Layıktır” sloganıyla proje ve yatırım hizmetlerine hız kesmeden devam eden Kuleönü Belediyesi 50 yıllık içme suyu ana şebeke hattını yeniliyor.
Toplam 54 kilometreden oluşan ana içme suyu şebekesi ile birlikte 1500 tonluk da yeni içmesuyu deposu yapılıyor.
Konu hakkında açıklamada bulunan Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan, çok şükür halkımıza verdiğimiz her sözümüzü yerine getiriyoruz diyerek şunları kaydetti, “50 yıllık içmesuyu ana şebeke hattının tamamını yeniliyoruz. Toplam 54 kilometreden oluşan ana hat ile birlikte 1500 tonluk yeni içmesuyu deposu da yapılacak. Yüklenici firmaya yer teslimini yaptık, inşallah Haziran ayı sonunda bitirmiş olacağız. Bu proje ile birlikte hem su tasarrufu sağlamış olacağız hem de halkımıza daha kaliteli ve sağlıklı içmesuyu sağlamış olacağız. Destek veren herkese halkımız adına çok teşekkür ediyorum. ”
Aysev Yemek Temizlik İnşaat Gıda Ticaret Limitet Şirketi tarafından üstlenilen Kuleönü İçmesuyu İkmal İnşaatı yapım işi,Haziran ayının sonunda tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak.

Öte yandan yenilenen içme suyu şebekesi için geri kalan 10’tırlık kısım Konya üretim fabrikasından Kuleönü'ne getirildi.

Eğirdir’de hak ekmek satışları başladı Eğirdir’de hak ekmek satışları başladı