Eğirdir'de Korkunç Kaza: Karavan Şarampole Yuvarlandı Eğirdir'de Korkunç Kaza: Karavan Şarampole Yuvarlandı

Son haftalarda büyük düşüş yaşayan Ispartaspor'un gözler üstünde. Yeşil-pembe ekip mağlubiyet sonrasında açılan puan farkları dolayısıyla toparlanma sürecine girmek zorunda.

Son maçlarda yaşanılan puan kayıpları nedeniyle yeşil-pembeli ekibe diğer takımlar yetişmiş durumda. Ispartaspor'un yakın takipçisi Bursaspor ile ise arada hiç puan farkı kalmadı. Kümeden düşme sınırında olan Batman Petrolspor ile aralarında ise 4 puanlık bir fark bulunuyor. 

MAĞLUBİYET ACISI

2. Lig Beyaz Grup’ta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor’da son haftalarda büyük düşüş yaşandı. Önce Menemenspor deplasmanında 4 – 0’lık ağır mağlubiyet alan yeşil-pembeli ekip, hafta içini de maç yapmadan geçirdi. Ardından dün kendi sahasında bu defa Arnavutköyspor’a 2 – 1 mağlup oldu. Böylece Ispartaspor iki haftada 6 puanlık bir düşüş yaşamış oldu. 

KÜME DÜŞME TEHLİKESİ

Bu mağlubiyetlerle ligin yavaş yavaş sonuna yaklaştığımız bu haftalarda Ispartaspor’un altındaki takımlar Ispartaspor’a yetişmiş hatta iki takım Ispartaspor'u geçmiş durumda. Ateş hattına yaklaşmaya başlayan yeşil –pembeli ekip, bu defa da küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.