Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ITSO öncülüğünde 23-26 Kasım 2023 tarihleri arasında Gökkubbe Fuar Alanında gerçekleştirilen Isparta 1. Turizm ve Gastronomi Fuarı’nda  Kadirzade markasıyla yer alan firma stantı doğal tatlar içeren zengin ürün çeşitleri ile adeta ziyaretçi akınına uğradı. İkram edilen karadut şerbetini  içenler ise tadına doyamadı.

Tüketicinin beğendiği ve yoğun ilgi gösterdiği tüm ürünlerinin doğal ve yöresel ürünler olduğunu belirten Kadirzade Beymir İlknur Gıda Limited Şirketi Yöneticisi Beymir Özgür Kadirzade, taşıdıkları “Lezzetin Bir’incisi” sloganıyla sektörde sağlıklı ve kaliteli ürünler sunma hedefinde olduklarını kaydetti.

Stresli günlerinizi rahatlatacak doğal antidepresan yaban mersini özünden yüksek enerji kaynağı soğuk sıkım keçiboynuzu özüne, kansızlık ve düşük kan şekerine birebir iyi gelecek karadut pekmezinden C vitamini açısından oldukça zengin kızılcık özüne, vücuttaki yağların daha hızlı yakılmasını sağlayıp kilo vermenize yardımcı olacak mide dostu kekik suyundan bir türlü bitmek bilmeyen öksürük ve sökülmeyen  balgamla mücadele etmenize yardımcı olacak andız pekmezine kadar  yalnız besleyici değil şifa da içeren zengin ürün seçenekleri sunan Kadirzade markası ve firma çalışmaları hakkında  bilgilendirmede bulunan şirket yöneticisi Eymir Özgür Kadirzade açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Sektörde 18 yıllık firmayız ve doğal yöresel ürün gruplarıyla çalışıyoruz.Çanakkale, Antalya, Alanya, Muğla, Marmaris olmak üzere buralarda ürünlerimiz çok dikkat çekti ve 15 yıldan beri bu bölgelerde ciddi satışlarımız var. Fabrika olarak Isparta’dayız ama Ispartalı tüketici bu yıl ulaştı bize. Ürünlerimize olan yoğun talep ise Pandemi ile başladı. Pandemiden sonra insanlarda doğal ürün gruplarına ilgide önemli bir artış oldu. Firmamızın  sektördeki öncülüğü,ürün kalitesi Isparta’da o zaman anlaşıldı. Isparta’da büyüme süreci yaşarken ,diğer illerde çok büyük pazar payına sahip tanınan bir firmayız. Isparta’da satış zayıflığının sebebi  ise insanların doğal ürünleri yeterince tanımaması, bilmemesi ve doğal ürünlere yönelmemesi oldu.Fakat pandemi ile beraber doğal olan ürünlerimize tüketicilerden yoğun bir ilgi başladı ve sonrasında da ilk beşte Isparta’yı bu yıl yakaladık.

Kıdem Tazminatında Yeni Düzenleme Kıdem Tazminatında Yeni Düzenleme

FABRİKADA 70 KALEMİN ÜZERİNDE ÜRÜN VAR

Şalgam grupları, acı biber veya yeşil cevizli reçeller gibi 10-11 tane fantastik dediğimiz reçel gruplarımız var.Lavanta, kızılcık , karadut gibi konsantre gruplarımız var.Bu gruplar hem sulandırabiliyor, hem de bunları öz grubunda  kullanabiliyoruz.Örneğin bir yemek kaşığı konsantre meyve özünü süzme yoğurt içine koyduğunuz zaman çok güzel tat veriyor.Yine sirkeler de çok iddialıyız.Sirkelerimiz içilebilir dediğimiz türden.Hani o meşhur “Keskin sirke küpüne zarardır” diye bir söz vardır. Ancak bizim sirkelerimizi içilebilirsiniz,keskinli biraz daha zayıflatılmış.Misket dediğimiz tane grubu, tane üzeri misket grubu limon dediğimiz gruplar,süt reçelleri,damla sakız grubumuzla çok iddialıyız.Son yılların en güzel ürünlerinden lavanta gruplarımız var.Lavanta pekmezi lavanta gruplarımız olmazsa  olmazlardan.Yine aynı şekilde bahsettiğim diğer tarafta bizim en çok özel üretimimiz,meyveden sıkma dediğimiz karadut suyu ve karadut özü.Bu ürünü bu şekilde üretim yapan tek firmayız.Fuarda en can alıcı, çok ciddi anlamda tüketilen bir ürün oldu.Fabrikada 70 kalem hatta ,üzerinde ürün  ve beş yüze yakın ambalajı  var.Örneğin bir şalgamın restoran grupları,aktar grupları şeklinde ambalajı yapılıyor. Ürünlerimizle sağlık ve doğal tatlar sunuyoruz.

Beymir İlknur Gıda, sektörde her zaman kalite, hizmet, dürüstlük, saygı ve sevgiyi önde tutan çalışma ilkeleriyle, Kadirzade adını kaliteyle eşanlamlı kılmıştır. Bundan dolayı da tüketicilerin devamlı talep ettiği bir ürün haline gelmiştir. Fabrikamız Sav Kasabası’nda ve Edremit- Balıkesir yolu üzerinde yöresel ürünlerimizi tüketiciye doğrudan ulaştıran bir fabrika satış mağazamız bulunmaktadır.

Kadirzade doğal ürünlerin neden tercih edilmesi gerektiğini de şu sözlerle ifade etti:

Keçiboynuzu soğuk algınlığa faydalıdır. Keçiboynuzunun içerisinde bulunan antioksidan doğal bir antibiyotiktir.

Gribe ya da öksürüğe sebep olan virüs ve enfeksiyonlara karşı yok edici etkisi bulunmaktadır.

ÇOCUKLARA ANTİBİYOTİK YERİNE ŞALGAM SUYU İÇİRİN

Vücuttan toksinleri atmaya yarayan ve kansızlık için ideal bir ilaç olan şalgamın yaprakları da kökü gibi kalsiyum, demir, bakır ve iyot içeriyor. Çocuklarının gazlı içecekler içmesi konusunda endişe duyan aileler, bitkisel bazlı bu içeceği onların günlük demir, bakır ihyiyaçlarının karşılanması açısından da oldukça önemsiyorlar.

Anti-enfeksiyon olarak bilinen bu doğal içecek, annelerin grip mikrobuna maruz kalmış çocuklarına gönül rahatlığıyla içirebilecekleri ender ürünlerden.

LEZZETİN SIRRI AYRINTIDA GİZLİDİR

İyi salata yapmanın sırrı nar ekşisi sosundadır örneğin.

İncir pekmezi; Protein, karbonhidrat, fosfor, kalsiyum, demir, sodyum, potasyum, magnezyum içerir. A, B1, B2, B3, B6, C vitamini ve folik asit açısından zengindir.

Üzüm pekmezi tüketen bir insanda bahar yorgunluğu meydana gelmez, olsa bile çok çabuk sürede atlatır.

Andız pekmezi içerisinde barındırdığı esansiyel yağ asitleri sayesinde antioksidan özelliği vardır.

İncir, içerdiği ’benzaldehit’ adlı maddeyle kanserli hücrelerin büyümesini önler, kansere karşı etkili olur.İncir pekmezi

Keçiboynuzu özünün faydaları nelerdir derseniz;

Keçiboynuzu meyvesinin özünden elde edilen keçiboynuzu özü daha öncede söylediğimiz gibi enfes bir tada ve kokuya sahiptir. İnsan vücudu için gerekli olan neredeyse tüm mineralleri içinde bulunduran keçiboynuzu özü aynı zaman da pek çok vitamini de bünyesinde bulundurur.

Karadut yaz aylarında ve çok kısa bir zaman yetişen meyvedir. Bu dönemde toplanmalı karadut pekmezi bu dönem toplanan karadutlardan üretilir.

Keçiboynuzu meyvesinin özünden elde edilen keçiboynuzu özü daha öncede söylediğimiz gibi enfes bir tada ve kokuya sahiptir. İnsan vücudu için gerekli olan neredeyse tüm mineralleri içinde bulunduran keçiboynuzu özü aynı zaman da pek çok vitamini de bünyesinde bulundurur.

KADİRZADE KALİTEDEN TAVİZ VERMEZ

Nar ağacı yüksek kuraklıklara dayanabilir ancak yeterli su verildiğinde ağaç kuvvetli gelişir ve bol ürün verir. Ülkemizde nar isteği iklim koşullarına birinci olarak Güneydoğu Anadolu Bölgesi daha sonra Akdeniz ve Ege Bölgeleri gelmektedir.

Ürünümüz, damak tadına göre her çeşit; salata, çiğköfte, közlenmiş sebzelerde, kırmızı et, beyaz et ve yemeklerde sos olarak kullanılabilir.

Nar ekşili sos, Türk mutfağının vazgeçilmez klasiklerindendir. Doğal antioksidan oluşu, kalp ve damar sağlığını koruması ve C vitamini deposu olması sebebi ile giderek tüketimi artan nar ekşili sos, Kadirzade kalitesi ile siz tüketicilerimizin beğenisine sunulmuştur.

Salatalarınıza ekşi ve tatlı bir lezzet katan sos, kısır gibi soğuk mezelerde de tercih edilebilir.

Şalgam suyu A, C, B vitaminleri, kalsiyum, demir, fosfor, potasyum, magnezyum gibi birçok mineral açısından oldukça zengin bir içecektir.

Kadirzade, kaliteden taviz vermez.

Başarımızın sırrı, her aşamada titizlikle uyguladığımız kalite standartlarımızdır. Hammadde seçimi ve tedarikçilerimizin belirlenmesi aşamasından itibaren kalite yönetim sistemlerimiz devrededir.

ELİF AKGÜL