Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Hakan Hayati Karaca, Sarıyer maçına hazırlanırken idman arasında yaptığı özel açıklamasında: “30 kişilik, genç-koşan-diri bir ekibimiz var. Disiplin içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha çok çalışacağız. Eksik yönlerimiz var mı var…  Her geçen maç noksanlıklarımızı kapata kapata lig sonunda arzu ettiğimiz noktaya hep birlikte ulaşacağız” dedi.

            Her zaman olduğu gibi “Az laf, çok iş” prensibiyle hareket eden  az ve öz konuşan Isparta 32 Spor teknik direktörü, eniştemiz, Hakan Hayati Karaca Isparta 32 Spor forması giyen tüm gençlerimize güvendiğini ifade ederek, futbolcularımıza “Baba- Abi-Kardeş  yaklaşımı içindeyiz. Futbolun tüm paydaşlarıyla Isparta’da  biz bir aileyiz. Profesyonel insanlarız. Profesyonel davranmak ve profesyonel yaşamak zorundayız” dedi.

Isparta’da yeni mahkemeler kuruldu Isparta’da yeni mahkemeler kuruldu

            Ligde hedeflerinin yarışmacı bir takımla,  iyi futbol oynayan, taraftarlarını mutlu eden, ekip olmayı sürdüreceklerini kaydeden Karaca, “Ligde rakiplerimiz güçlü ancak bizde güçlüyüz. Güçlü rakiplere karşı duran, şimdilik 32 kişilik genç bir jenerasyonumuz ve çok iyi bir teknik ekibimiz var. Gece-gündüz başarılı olmak için çalışıyoruz. Çünkü çalışmadan hiçbir şey elde edilmiyor” dedi.

            Isparta 32 Spor teknik ekibinde yardımcı antrenör Mahir Çeneli, kaleci antrenörü Caner Yaraş, Atletik test antrenörü Berkay Bayır,  görev yapıyorlar. /Sedat Cican