MASAYA YUMRUGU VURMA ZAMANI

Ispartaspor uçuruma doğru  gidiyor. Bu hızlı düşüşün  ne  önünü alan ne de  çözüm  bulan var. Ispartaspor’un   akibetini merak eden bir avuç taraftar, sayısı bir elin  parmaklarını geçmeyecek kadar büokratlar.

Onların  dışında kimse yoktu. İçimiz cız ediyordu. Koskoca   43  yıllık çınar   sıkıntılara  yokluklara boyun eğmiş  ve devrilmişti. Akıbeti de beli   belli değildi. Büyük  umutlarla maça koşan  bir avuç  cefakar taraftar  boynu  bükük  statdan  ayrıldı.Yok mu bu memlekete  bu  takıma  sahip  çıkacak  dürüst  babayiğit bir yönetim? Tarihi hep sıkıntılarla  geçmiş Ispartaspor’un iyi gün  yüzü gördüğünü  hatırlamıyorum.

Hep sıkıntı  hep  sorunlarla  geçen 43 yıl. Gelenler  hizmet yerine  zarar vermekten başka bir şey vermemişler Ispartaspor’a. şimdi ayıklayın bakalım pirincin taşlarını. Dimyata giderken eldeki  Pirinçten de olduk. Sonu  meçhul  karanlıklara gömülmüş bir kulüp  ve  arkasında yığınla  bırakılmış  borç.

Tarihinde  başarı çok az  hep geçmişte  yapılanlarla kendini avutmuş bir takım. Türkiye liglerinde  bu kadar  sıkıntı yaşamış  ikinci bir takım yok. Bunda  herkesin suçu var. Zamanında yapılan yanlışların karşısında dursaydık  bu gün Ispartaspor  bu hallerde  olmazdı. Çok yazık  500 bin  nüfuslu bir şehir,  dünyaya nam salmış siyasetçileri olmasına rağmen   Ispartaspor sefiller oynuyor .

Bu Isparta  kenti   adına  utanç tablosu… Isparta kentinde Ispartaspor’dan daha  değerli  başka  bir değer var mı? Sosyal  eğlencemiz  ve  ortak değerimiz  Ispartaspor’a  sahip çıkamıyoruz. 5  milletvekili , 51 belediye başkanı, bir o kadar da  tanınmış  Türkiye çapında  nam yapmış iş adamları… Nerdesiniz? Bu utanç  tablosunu  kaldırmak için  neyi bekliyorsunuz? Yoksa kapanmasını mı?  Sizden beklenir; çünkü  ayak  bağımız  olmuş kapansa da  kurtulsak  diyorsunuz. 

Peki  kimliğinizi de  inkâr edecek misiniz? Seyirci kalın bakayım. Elbette birileri  bunun  hesabını  bir gün soracaktır  sizden.  Tarih sizi affetmeyecek. Gelen  yeni nesillerin ahı üzerinizde olacak bıraktığınız  kötü  miras için. Oy zamanı  gelirsiniz  statlara boyunuzu posunuzu göstermek için, siyaset meydanlarında cirit atarsınız. Ispartaspor’a  gelince ;” boş ver  ceheneme kadar yolu  var dersiniz.” Bu da ancak size yakışır. Büyük sadakat ile bağlı olduğumuz Ispartaspor’dan bıktıracak seviyeye getirdiniz.

Bunun vebali çok ağır!

Bunun altından nasıl kalkacaksınız? Takıma bu kötü günleri yaşatan ve sıkıntıya sokanları; Allaha havale ediyoruz ve hakkımızı helal etmiyoruz. Diğer  şehirlerin  yerel yöneticilerine  milletvekillerine bakıp   utanın  ve şapkanızı  önünüze  koyarak  düşünün: Acaba  biz  bu  memleket için ne yaptık?
 

Birde sözüm MHK’ ye, her hafta Ispartaspor’un maçlarına bir tetikçi göndererek bu olaylarda provokatörlüğü üstleniyorsunuz.
 

Bu takımı bu ligde görmek istemiyorsanız bunu açık açık söyleyin. Artık bu insanların hayalleri ile oynamayı bırakın!
 

Bu insanların bedduasını aldığınızı unutmayın.
Verilen emeklere yazık.
 

Bu takımda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var.
Ispartaspor’un ve mazlumun ahı elbet bir gün çıkar aheste aheste

Bu arada Ataktan Yazgan’ın babasının vefatı hepimizi derinden üzdü. Merhuma Allah’tan rahmet, Yazgan ailesine başsağlığı dileklerimizi sunarız.