AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yasir Pirimoğlu, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcıları İslamköy’de merkez köylerin mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Gerçekleştirilen toplantıda merkez köy muhtarlarının talepleri dinlendi.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in sadece merkez değil, tüm ilçelerdeki köylerin eksikliklerini gidermek için çalışmalar yürüttüğünü söyleyen AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, “amacımız şehir merkezinde ne varsa köylerimizde de o hizmetin olmasıdır” diye konuştu.
 “Nerede bir hizmet varsa orada AK Parti vardır” diyen AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Yasir Pirimoğlu, “her ne kadar köylere yaptığımız hizmetleri itibarsızlaştırmaya çalışsalar da biz hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
2,5 yıllık görevi süreci içerisinde tüm köylerin ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını söyleyen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “belediye olarak köyü bilmem, ilçeyi bilmem. Ben sadece belediye başkanlığı yaparım anlayışı içerisinde değiliz” dedi.
 “İmkanlarımız doğrultusunda köylerimize, ilçelerimize destek vermek boynumuzun borcudur” diyen Başkan Başdeğirmen, köylerin taleplerini yerine getireceklerini söyledi.
Toplantıya katılan Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi, 13 yıllık muhtar olduğunu ancak 22 mahallede aynı anda çalışmayı ilk defa gördüğünü söyledi.
Merkez köy muhtarları adına konuşan Aliköy Muhtarı Çakacı da Belediye Başkanı Başdeğirmen’in büyükşehir belediye başkanı gibi köylere hizmet verdiğini ifade etti.
Toplantıya ev sahipliği yapan İslamköy Muhtarı Hüseyin Duran da katılımcılara teşekkür etti.
Konuşmaların ardından merkeze bağlı köy muhtarları talep ve sorunlarını Milletvekili Özel ile Başkan Başdeğirmen’e aktardı.

Konut Kredisi Faiz Oranları Hızla Yükseliyor Konut Kredisi Faiz Oranları Hızla Yükseliyor