Mersin’den Isparta’ya uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine harekete geçen Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüpheli şahsın bulunduğu araçta 105 gram Metamfetamin ele geçirildi. Şüpheli şahıs Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı’ndan konu ile ilgili yapılan açıklamada; “Isparta İl Jandarma Komutanlığınca, Uyuşturucu Madde ve Uyuşturucu madde tacirleri ile mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar sonucu, Mersin İlinden Isparta İline (1) şahsın uyuşturucu madde getireceği bilgisi alınmıştır.

14 Aralık 2023 tarihinde İl Merkez İlçesinde (1) şüpheli şahsın bulunduğu araçta yapılan arama neticesinde, (105) gram Metamfetamin ele geçirilmiş olup;  şüpheli şahıs Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

Burdur'da Su Deposuna Kadın Düştü Burdur'da Su Deposuna Kadın Düştü

Isparta İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen operasyonel faaliyetlere artan bir azim ve kararlılıkla devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.