Yerel seçim takvimi ilerlerken, partilerde aday adaylığı başvuruları sürüyor. Isparta’nın Yalvaç ilçesine bağlı Hüyüklü Kasabası Belediye Başkanı Hasan Yıldız ile, Eğirdir ilçesine Bağlı Sarıidris Kasabası Belediye Başkanı Ramazan Pala, önümüzdeki yerel seçimlerde yeniden aday olmak için başvurularını yaptı.

Hüyüklü Belediye Başkanı Hasan Yıldız ile Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, ilk olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettiler. Daha sonra MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı ziyaret eden MHP’li belediye başkanları başvurularını elden teslim ettiler.

Yeniden göreve talip olduğunu belirten Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala adaylık açıklamasını “Sayın Genel başkanımızın elini öpüp hayır duasını alarak yola revan olduk millete. Kasabamıza hayırlı olsun” diyerek yaptı.

Hüyüklü Belediye Başkanı Hasan Yıldız ise adaylık açıklamasında; “2009 yılında Kasabamıza Hizmet etmek için üç Hilalin gölgesinde çıktığımız kutlu yolda; doğruluk, dürüstlük hak ve adaletli Allah yolunda görevimizi layıkıyla ve başarıyla gerçekleştirdik. Halkımıza hizmet etmeye devam etmek için ilçe teşkilatımızdan sonra Hareketin Merkezine gelerek Sayın Genel başkan Yardımcımız Sadir DURMAZ 'a Yeniden Aday olmak için dosyamızı verdik. Sayın Genel Başkanımız Türkmen Beyi Dr. Devlet BAHÇELİ 'nin Elini öpüp hayır dualarını alarak kasaba halkımıza selamlarını getirdik. TBMM’de bizleri ağırlayıp önderlik eden Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın. Alparslan BAYRAKTAR' la görüştürüp Kasabamıza Doğalgaz sözü alan Sayın. Hasan Basri SÖNMEZ' e Kasabamız adına teşekkür ediyorum. Ayrıca dede olduğumun mutlu bir haberiyle Allah'ıma binlerce kere şükrederek vatanına milletine, annesine, babasına hayırlı bir evlat olmasını, sağlıklı uzun bir ömür geçirmesini Allah’ımdan niyaz ederim.       

Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler

Yeniden hizmete talip olduğum bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne Mutlu Türk'üm Diyene” ifadelerine yer verdi.

Haber32 - Özge Kılınç