CHP, İyi Parti, Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi'nin Isparta'da birleşerek tek listeyle seçime girmeyi planladığı öğrenildi.

Ancak hangi partinin çatısı altında birleşileceği konusu hala belirsizliğini koruyor.

Millet İttifakı'nın Türkiye genelinde 41 ilde ortak liste çıkarma çalışmaları olduğu da belirtiliyor. Bu çalışmaların amacı, farklı partilerin seçmenleri bir araya getirerek sandık başarısını artırmak. Millet ittifakıayrıca Isparta gibi bazı illerde ittifak içinde ittifak yapmayıda planlıyor, ittifak bu yöntemle Isparta'dan 3 Milletvekili almayı planlıyor..

Millet İttifakı'nın Isparta'daki tek liste oluşturma çalışmaları hakkında konuşan partilerin temsilcileri, ortak paydaları olan değerlere ve ilkelerine sahip çıktıklarını belirttiler. Partilerin temsilcileri, bu birlikteliğin seçmenlerin ihtiyaçlarını daha iyi anlamalarına ve onlara daha iyi hizmet etmelerine yardımcı olacağını ifade ettiler.

Bu gelişmeler doğrultusunda, Millet İttifakı'nın Isparta'da tek listeyle seçime girmesi bekleniyor.

Listenin İyi Parti yada Chp üzerinde birleşmesi planlanıyor, Ancak hangi parti çatısı altında birleşileceği konusu hala netlik kazanmış değil. İttifakın çalışmalarının ise sürdüğü biliniyor.

Kıdem Tazminatında Yeni Düzenleme Kıdem Tazminatında Yeni Düzenleme