Türkiye'de Hayvan Varlığı Düşüşte Türkiye'de Hayvan Varlığı Düşüşte

Gökgöz yayınladığı mesajında,
“ Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü büyük bir gurur ile kutluyoruz. 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde, aziz milletimizin destan yazarak kurduğu Türkiye Cumhuriyeti birçok badireler atlatmış ve her seferinde daha da güçlenerek bugünlere gelmiştir. 
100 yıl önce tüm olumsuz şartlara rağmen Türk milletinin azmi, bağımsızlık kararı, birlik ve beraberliği sayesinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, bizlere emanet olduğu hiçbir zaman unutulmamalıdır. 
100 yıllık süreçte ülkemiz çok büyük kazanımlar elde etmiştir ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ortaya konulan 'Türkiye Yüzyılı' vizyonu doğrultusunda önümüzdeki yüzyılda çok daha fazlasını elde edecektir.
21 yıldır ortaya koyduğumuz göz kamaştıran icraatlara yenilerini eklemek için hep daha çok çalışacağız  büyük ve güçlü Türkiye hedefine emin adımlarla ilerleyeceğiz. 
Bu aziz vatanı düşman işgalinden kurtaranların hatıralarını yaşatmak, onların emanetine sahip çıkarak, güçlü ve büyük Türkiye idealini yaşatmak hepimiz için en büyük görevdir. Ülkemiz 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.