AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz; Mevlid Kandili dolayısı ile mesaj yayınladı. Milletvekili Gökgöz mesajında: “ Salât ve Selâm senin üzerine olsun ya Resûlullah! Âlemlere rahmet, insanlığa rehber ve müminlere örnek olarak gönderilen Peygamber Efendimiz(s.a.v.)’in dünyaya teşrifini müjdeleyen Mevlid Kandili’ne bir kez daha ulaşmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz.

Peygamber Efendimiz(s.a.v.) insanlığın umudu, müminlerin sevgilisi, âlemlerin rahmet vesilesidir. Sevgili Peygamberimiz(s.a.v.)’in doğum günü olan Mevlid-i Nebi’yi idrak ettiğimiz bu gece, Peygamber Efendimiz(s.a.v.)’in bizlere sunduğu bütün değerleri ve yol gösterici öğütlerini anlama ve bu anlayışla yaşama ve yenilenme zamanıdır. Peygamberimiz(s.a.v.)’in örnek hayatını ve ahlakını rehber edinerek, Kur’an’la ve Efendimiz(s.a.v.)’in Sünneti ile buluşma zamanıdır. Efendimiz(s.a.v.)’in hayatı, sadece ümmeti için değil, kendisinden sonra gelen tüm insanlık için de en güzel rehberdir.  

Yalvaç Belediye Başkanı’nın 2 teklifi de onay alamadı Yalvaç Belediye Başkanı’nın 2 teklifi de onay alamadı

Bu duygu ve düşüncelerle Ispartalı hemşehrilerimin, ülkemizin ve tüm İslam Aleminin mübarek Mevlid Kandili’ni kutluyor, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.