Basında sansürün kaldırılışının yıldönümü dolayısıyla her yıl kutlanan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Isparta Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez 14 Mayıs Genel Seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde de bulundu. Ziyarette çok sayıda basın mensubu da hazır bulundu.

Beraberinde MHP İl Başkanı Önder Topçu, Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay ve 28 Dönem Isparta MHP Milletvekili Aday Adayı Enver Taha Aydın ile birlikte Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı ziyaret eden Milletvekili Hasan Basri Sönmez, “Öncelikle Basın Bayramınızı kutluyorum. Seçim süresince vermiş olduğunuz ve katkı ve desteklerinizden dolayı da hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Güzel bir seçim geçirdik ve Isparta’da güzel bir sonuç aldık.  Cumhur ittifakı olarak da Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Isparta’da istediğimiz neticeyi aldık” dedi.

SEÇİMİN BAŞARILI PARTİSİ MHP’DİR

14 Mayıs’ta yapılan Genel Seçimlerde Isparta’da MHP’nin oylarını artırdığını dile getiren Sönmez, “Şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Seçimin en başarılı partisi biziz. Bu seçimde vatandaşlar partiden ziyade kişiye oy verdi.  Önümüzde yerel seçim var, şimdiden kimlerin aday olacağını bilemeyiz. Partimizde herkes aday adayı olabilir, adaylık konusundaki kararı ise Genel Merkezimiz verir” dedi.

BENİ ARAYAN HERKESİN

TELEFONUNA BAKIYORUM

Kendisinin her zaman halkla iç içe olduğunu ve bu nedenle vatandaşların her zaman kendisini gece-gündüz rahatlıkla arayabildiğini belirten Sönmez, “Beni geceleri bile arayanlar oluyor, kayıtlı olsun olmasın herkesin telefonuna bakıyorum. Sorunlara çözüm bulma noktasında elimden geleni yapıyorum. Yeni seçilmemiz dolayısıyla Ankara’ya her gün çok sayıda misafirimiz geliyor, hepsiyle ilgileniyoruz,  ağırlıyoruz. Sorunları varsa gidermeye çalışıyoruz” dedi.

“YEREL BASIN CAN ÇEKİŞİYOR”

Altın Fiyatları Yeniden Düşüşte Altın Fiyatları Yeniden Düşüşte

Bu arada MHP Milletvekili Sönmez’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da, “Sayın Vekilim öncelikle bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Isparta Basını şuanda adeta can çekişiyor. Özellikle son ekonomik gelişmelerden sonra maliyetlerimiz çok arttı, giderlerimiz çok arttı. Bizim meslek mesaisi olmayan bir meslek. Sıkıntımız çok büyük. Sorunlarımızın çözümü noktasında da sizlerden destek bekliyoruz” dedi.

Milletvekili Sönmez’in ziyareti toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.