Saadet Partisi Isparta teşkilatları tarafından düzenlenen Necmettin Erbakan’ı anma ve aday tanıtım programı gerçekleştirildi. Öğretmenevi konferans Salonunda gerçekleştirilen programda partililerin ilgisi yoğundu.

EFSANE BELEDİYECİLİK AYDIN HOCA İLE DEVAM EDECEK

Isparta İçin Meteoroloji'den Uyarı Geldi Isparta İçin Meteoroloji'den Uyarı Geldi

Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren Saadet Partisi İl Başkanı Yaşar Gürtoklu, Isparta’da Altan Raşit CİVAN ile efsane Belediyeciliği başlattıklarını belirterek Aydın Hoca ile birlikte efsane belediyeciliği devam ettireceklerini söyledi. Milli Görüş belediyeciliğinde Yolsuzluğun, rüşvetin, adam kayırmanın olmadığını dile getiren Gürtoklu, Isparta’nın Aydın Hoca ile birlikte atağa geçeceğini belirtti.

SOSYAL BELEDİYECİLİK NASIL YAPILIR GÖSTERECEĞİZ

Erbakan’ın hayatı boyunca hakkı savunduğunu ve bu uğurda yaşama veda ettiğini belirten Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Dr. Mimar Aydın Apaydın, bugünlerde bazı kişilerim Erbakan Hoca’nın arkasına sığınarak siyaset yaptıklarını dile getirerek” Erbakan Hoca faizi kaldırdı, denk bütçeyi getirdi. Çok mu suç işledi evet işledi. Çünkü rant bir kısım kişilerin ellerinden gitmişti Erbakan Hoca neyi yapmadı, Gazze’yi ölüme terk edenlerden olmadı. İsrail ile ticari ilişkilerde bulunmadı. Hep hakkı müdafaa edenlerden oldu. Yaptıklarının bedelini bugünkü iktidarın eliyle ödettiler. Ne aldatanlardan olduk, nede aldatılanlardan olduk. Hep alnımızın akıyla halkın karşısına çıkanlardan olduk. Milli Görüş Belediyeciliği ile sosyal belediyecilik nasıl yapılır onu hep birlikte göreceğiz.” Dedi.

Haber Merkezi