“Bir kez söylememizle tüm problemlerimiz çözüldü”

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ayazmana Mahallesi Minasın Küme Evlerde bulunan 35 evin 40 yıldır çözülemeyen kanalizasyon sorununu çözerek, evlerin doğalgaz kullanmalarını sağladı, bölge halkının asfalt ve oyun parkı talebini yerine getirdi. Bölge halkıyla bir araya gelen Başkan Başdeğirmen, talep üzerine Minasın Caminin tuvaletleri ve abdest alma yerlerinin de yenileneceğini söyledi. Vatandaşlar, uzun yıllardır yaşadıkları problemlerin çözülmesinden dolayı Başkan Başdeğirmen’e teşekkürlerini ilettiler.

Türkiye, İsrail ile tüm ticaretini durdurdu iddiası gündemi sarsıyor Türkiye, İsrail ile tüm ticaretini durdurdu iddiası gündemi sarsıyor

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bazı bölgelerde uzun yıllardır yaşanan problemleri çözmeye devam ediyor. Daha önce Çünür ve Fatih Mahallelerindeki Küme Evlerde yaşanan altyapı ve doğalgaz problemlerini çözüme kavuşturan Başkan Başdeğirmen, son olarak Ayazmana Mahallesi Minasın Küme Evlerdeki problemleri de ortadan kaldırdı. Minasın Küme Evlerde bulunan 35 ev 40 yıldır kanalizasyon bağlantıları olmadığı için foseptik kullanıyordu.

Başkan Başdeğirmen’in talimatıyla bölgenin kanalizasyon sorunu çözüldü, bölgeye doğalgaz hattı getirilerek evlerin doğalgaz kullanmaları sağlandı. Bu çalışmaların ardından yollar asfaltlanırken, oyun parkı talebi de yerine getirildi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ayazmana Mahallesi Minasın Küme Evlerde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi, sohbet edip, yeni talep ve önerilerini dinledi. Bölge halkı Minasın Cami tuvaletlerinin ve abdest alma yerlerinin yenilenmesi talebinde bulunurken, Başkan Başdeğirmen talebin yerine getirilmesi talimatını verdi. 

Belediye Bülten