IGC’nin bir süre önce tamamlanan Soner Toros Basın Merkezi’ndeki yerinde gerçekleşen ziyaret sırasında, basın merkezinin Başkan Mustafa Baş nezdinde Ispartalı bütün gazetecilere “hayırlı olsun” dileğinde bulunan Müslüm Aktürk, “Bu merkezin benzeri birçok ilde yıllardan beri mevcut. Kurumsal anlamda büyük bir eksiklikti. Geç olsa da böylesine güzel bir merkezin Isparta Gazeteciler Cemiyeti’ne kazandırılmasından mutlu olduk. Emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Söz konusu ziyaret dolayısıyla TİGF Genel Başkan Vekili Aktürk’e teşekkür eden IGC Başkanı Mustafa Baş, Sinan Toros Basın Merkezi’ne kavuşmakla birlikte meslektaşları arasındaki kaynaşma ve dayanışmanın bundan böyle daha kapsamlı şekilde gerçekleştirileceğini söyledi.

Basın Merkezi’nin gün boyu açık olduğunu ve isteyen gazetecilerin uğrayıp gazetesini okuyacağını, çayını içip dinlenebileceğini ve arkadaşlarıyla sohbet edebileceğini hatırlatan Baş, şöyle devam etti:

Binamızın çok güzel bahçesi var. Burayı en verimli şekilde değerlendirmek için araştırma yapıyoruz. Cafe tarzı bir sisteme geçtikten sonra hem cemiyetimize bir gelir hem de üyelerimizin buradan çok ekonomik bir şekilde yararlanmalarını sağlayacağız.

Kurban Bayramı Tatili: Ne Zaman Başlıyor, Kaç Gün Sürecek Kurban Bayramı Tatili: Ne Zaman Başlıyor, Kaç Gün Sürecek

Yine basın merkezimizde belirli aralıklarla ağırlayacağımız kurum yetkilileriyle soru-cevap şeklinde sohbet tarzı toplantılarımız olacak. Kurumlar adına Isparta için neler yapıldığını, hangi projelerin gerçekleşeceğini öğrenip kamuoyuna duyuracak, kentimizle ilgili sorunları dile getirip çözüm bulunması konusunda çalışacağız.