Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mustafa Dokur, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda, Türkiye Görme Engelliler Derneği Isparta Şubesi ve Spor Kulübü'nü ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Bağımsız Belediye Başkan Adayı Dokur, Görme Engelliler Spor Kulübü'nün her zaman yanlarında olduklarını vurgulayarak, "Görme Engelliler Spor Kulübü'nün başarılarını yakından takip ediyorum. Onların yeri bizim gönlümüzde ayrı. Elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi.

Görme engelli bireylerin spor faaliyetlerine ve toplumsal hayata katılımlarını teşvik etmek için yapılacak desteklere dikkat çeken Dokur, görme engellilerin karşılaştığı zorlukları anlamak ve çözüm üretmek adına çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Görme Engelliler Derneği ve Spor Kulübü yöneticileri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Dokur'un samimi yaklaşımını takdir ettiklerini ifade ettiler.

Mustafa Dokur'un bu ziyareti, yerel seçimler öncesinde engelli vatandaşların ihtiyaçlarına ve taleplerine duyarlılık gösterdiğini bir kez daha ortaya koyuyor.

Osman Sınav'ın Acı Günü Osman Sınav'ın Acı Günü

Ali Rıza Cesur