Mil-Diyanet Sen Isparta İl Başkanı Mustafa Güner, TİP Milletvekili Sera Kadıgil’in çıkışlarına tepki gösterdi. Güner, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:‘TİP Milletvekili Sera Kadıgil, her zaman olduğu gibi yine karma eğitim üzerinden Müslümanları hedef alarak, 'Bir avuç gerici yobaz istiyor diye kız okulları açamazsınız, açtırmayacağız' demiş.

Gıda Desteği Başvuruları Devam Ediyor Gıda Desteği Başvuruları Devam Ediyor

Mil-Diyanet Sen olarak Milli Eğitim Bakanımızın kız okulları açma fikrini destekliyor ve yanındayız. Bunun için gerekirse her türlü mücadeleyi de vereceğiz.
 
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e hitaben; ‘Adına Milli Eğitim Bakanı denen sarayın atanmış ve hadsiz memuru’ şeklinde küstahça ifadelerde bulunan Sera Kadıgil’e ifadelerini iade ediyor ve sorumlu Mil-Diyanet Sen olarak şunları söylüyoruz: “Bir avuç gerici yobaz biz değiliz, aksine bir avuç laik yobaz ve fosil sizlersiniz. Dünyanın birçok ülkesinde binlerce kız okulu var.

Siz laik yobazların kıblesi olarak kabul ettiğiniz ABD ve Avrupa ülkelerinde de sadece kızların eğitim gördüğü okullar var. Batsın sizin dinsizlik olarak algıladığınız laiklik anlayışınız.”
 
Ahlak ve maneviyatı öne çıkaran, ilkeli ve liyakatli bir sendika olan Mil-Diyanet Sen olarak; İslam’a, bin yıl hamilik ve sancaktarlık yapmış aziz milletimizin bu makul istek ve talebine karşı çıkan, her fırsatta İslam’a, Diyanet’e, din görevlilerimize, İslami değerlerimize ve kutsallarımıza saldıran, sadece iki TİP’siz şarlatanın değil, İslam’ın ve Müslümanların düşmanı kim olursa olsun karşısında duracağımızı ilan ediyoruz.’