Isparta Ayazmana Mesireliği yenilendi Isparta Ayazmana Mesireliği yenilendi

KAFES-26 baskını kapsamında çok sayıda kişinin gözaltına alındığını duyurmuştu. Operasyonda yakalandıktan sonra tutuklanan ikiz kardeşler Serhat ve Ferhat Günay ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. İşte detaylar...

Güvenlik güçleri, sosyal medyada müstehcen paylaşımlar yapan şüphelilere yönelik teknik ve fiziki takibi sürdürüyor. İstiklal Caddesi'nde sahte 1 dolar dağıtmalarıyla gündeme gelen "Fergio House" çetesi, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü operasyonla hedef alındı. Büyükçekmece, Gaziosmanpaşa, Kartal, Beyoğlu, Eyüpsultan ilçeleri ile Isparta, Hakkari, Ankara, Gaziantep, İzmir, Konya ve Antalya illerinde toplam 15 adreste eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda çeşitli maskelerin ele geçirildiği belirtildi. Grubun swinger partileri ve müstehcen içerikleriyle bilinen bir yapı olduğu ifade edildi.

YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Operasyon kapsamında ele geçirilen bilgilerle birlikte ikiz kardeşler Serhat ve Ferhat Günay hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. İki kardeşin belirtilen gibi mimar olmadığı ve lise ile yüksekokul mezunu oldukları tespit edildi. Serhat Günay'ın uzman çavuşluktan ayrıldıktan sonra İstanbul'da bir mimarlık ofisi açtığı belirlendi. Şirketin, Ferhat Günay'ın üzerinde çok sayıda icra dosyası bulunması nedeniyle daha temiz bir sicile sahip olan Serhat Günay adına açıldığı ifade edildi.

Ayrıca, Ferhat-Serhat Günay ikiz kardeşlerin bir ağabeylerinin Manisa Kırkağaç'ta anneleri ile birlikte yaşadığı, diğer ağabeylerinin ise Dubai'de yaşadığı öğrenildi. Operasyonun detaylarına ilişkin soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Haber Merkezi