Isparta Belediyesi şehrin tamamındaki sosyal tesisleri yenileme çalışmalarının yanı sıra her geçen gün nüfus olarak büyüyen mahallelerdeki sosyal tesisleri genişletme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda daha önce tek kat olarak inşa edilmiş olan ve 215 metrekareden oluşan Muzaffer Türkeş Mahallesi Sosyal Tesislerine bir kat daha ilave ederek tesisi 400 metrekareye çıkardı.

Mevcut alt katta tadilat çalışmaları gerçekleştiren Isparta Belediyesi üst kata da modern bir konferans, toplantı salonu ile mutfak ve lavabolar ilave etti. Dış cephesi de yenilenen ve modern bir görünüme kavuşturulan Muzaffer Türkeş Mahallesi Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, mahallenin her geçen gün büyüdüğünü ve yeni yapılaşmaların olduğunu söyledi. Nüfusun artmasıyla birlikte mahallenin ihtiyaçlarının da olduğunu dile getiren Başkan Başdeğirmen, talepler doğrultusunda sosyal tesisin kapasitesinin arttırıldığını belirtti. Başdeğirmen, sosyal tesisin yapımının 60 gün gibi kısa bir süre içerisinde tamamlandığını ifade ederek, “Sosyal tesisimiz çok güzel ve modern oldu. İşi yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, mahallemiz sakinlerine ve şehrimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Mahallelerindeki sosyal tesisin kapasitesinin artırılması ve modern bir şekle getirilmesinden dolayı şahsı ve mahalle sakinleri adına Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür eden Muzaffer Türkeş Mahallesi Muhtarı İlker İbrahim Köse de “Başkanımızdan sosyal tesis talebimiz oldu. Başkanımız sağ olsun bizi kırmadı. Mevcut sosyal tesisimizin üstüne bir kat daha çıkarak modern bir tesis kazandırıldı. Başkanımıza teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu.

Çiftçilere Sıfır Faizli Kredi İmkanı Çiftçilere Sıfır Faizli Kredi İmkanı