Prof. Dr. Mehmet Saltan’ın Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğüne atanmasının ardından, tebrik için çiçek göndermek yerine fidan bağışı yapılması duyurusu yapıldı. Bunun üzerine Isparta Çiçekçiler Derneği Başkanı Mehmet Tutum, bu açıklamanın çiçekçi camiasını derinden üzdüğünü belirterek, “Sayın hocamızın yapmış olduğu açıklamayı kaldırtmasını tüm camia adına rica ediyoruz” dedi.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Saltan’ın atanmasının ardından SDÜ Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, ‘’Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Süleyman Demirel Üniversitesine Rektör olarak atanan Prof. Dr. Mehmet Saltan adına çiçek göndermek yerine, SDÜ Bilim Ormanı’na fidan bağışlamasında bulunarak tebriklerinizi iletebilirsiniz’’ denildi.

ÇİÇEKÇİLER DERNEĞİNDEN AÇIKLAMA

Isparta Çiçekçiler Derneği Başkanı Mehmet Tutum ise bu açıklamanın çiçekçi camiasını derinden üzdüğünü belirterek, “SDÜ Rektörlüğüne cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile atanan sayın Prof.Dr.Mehmet Saltan hocamıza derneğimiz adına yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz.Ancak Isparta ilinde 24 tane çiçekçilik sektöründe faaliyet gösteren meslektaşlarımız mevcuttur.Sayın rektör beyin göreve geldiği ilk günden çiçek göndermeyin diyerek haber yaptırması çiçekçi camiasını derinden üzmüştür.Sayın rektörün bu tutumu sadece çiçekçilik sektörü ile kalmayıp ulaşım,üretim,sevkiyat vs. birçok sektörü de etkilemektedir.

Nisan Ayında Trafik Cezalarında Artış Nisan Ayında Trafik Cezalarında Artış

Sayın hocamızın yapmış olduğu açıklamayı kaldırtmasını tüm camia adına rica ediyoruz.

Sayın rektör beyin bu durumu göz ardı etmeyeceğini ümit ediyor saygılarımızı sunuyoruz” açıklamasında bulundu.