Gül Küçük Sanayi Sitesi 3. Girişinden tren yolu çıkışına doğru devam eden 281 caddenin Eğirdir yoluna bağlanan park bahçeler yanındaki bağlantı yolu genişliyor.

Isparta Eğirdir yolundan Gül Küçük Sanayi Sitesine bağlanan yol Isparta Belediyesinin park bahçeler kısmından yolu terk etmesiyle genişliyor.

Konu ile alakalı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı genişleyecek yolda incelemelerde bulundular.

Genişleyecek ve gelişli gidişli çift yol olacak olan park bahçeler müdürlüğü yanındaki yol ile alakalı açılamalarda bulunan Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı;  “Yolun genişletilerek sanayi esnafımızın kullanımına sunulacağının müjdesini Sayın Belediye Başkanımızdan almış bulunmaktayız. Tüm esnaflarımıza hayırlı uğurlu olsun. Yolun genişlemesiyle birlikte Migros kavşağı tarafındaki sanayi çıkışı rahatlayacaktır. Bu yol alternatif olacaktır. Yolun genişletilmesinden dolayı başta Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e ve Isparta Belediyesi ekiplerine esnaflarımız, üyelerimiz ve yönetimim adına çok teşekkür ederim” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, “Park Bahçeler Müdürlüğümüz yanında bulunan ve Isparta – Eğirdir yolunu Gül Küçük Sanayi Sitesi, Çünür Mahallesi, Yeni Otogar ve Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesine bağlanan yolu genişleteceğiz ve gelişli gidişli çift yol haline getireceğiz. Esnaflarımız ve çevre halkımız tarafından kullanılacak bu yolumuz genişleyince daha rahat kullanılacaktır. Ayrıca sanayiden tehlikeli bir şekilde Migros kavşağına çıkışı da azaltacaktır. Tüm esnafımıza ve çevre halkımıza bu yolun hayırlı olmasını ve hayırlar getirmesini dilerim. Ayrıca Bozanönü yolunun da çift yol olması için çalışmalarımız devam etmekte olup bu yolu da genişleterek çift yol haline getireceğiz. Yapılmayanları yapmaya ve halkımızın taleplerini yerine getirmeye devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.  

/ Özge Kılınç

Isparta32 Spor’lu gençlerden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret Isparta32 Spor’lu gençlerden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret