Gül Küçük Sanayi Sitesinin 1 nolu çıkış ile 2 nolu çıkış arasında bulunan ve yıllardır atıl durumdaki tır ve kamyonlar tarafından işgal edilen yol Isparta Emniyet Müdürlüğü ve Isparta Belediye Ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde boşaltıldı ve boyanarak modern bir yol haline getirildi.

      Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet BOYACI; “Yıllardır tırlar, kamyonlar ve dorseler bu yol üzerine bırakılmaktaydı. Yolun yarısını bu araçlar kaplıyordu. Devamlı kazalar yaşanıyor ayrıca vatandaşlar bu alandan geçemiyorlardı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü ve Isparta Belediyesinin koordineli bir şekilde ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar sayesinde bu yol üzerine park edilen araçlar kaldırıldı ve boya çalışmaları yapılarak vatandaşların hizmetine açıldı. Yol çok modern hale geldi.

     Yapılan çalışmalardan dolayı Isparta Valimiz Sayın Aydın BARUŞ’  a, Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü BAŞDEĞİRMEN’ e, Isparta Emniyet Müdürümüz Ahmet Metin TURANLI’ ya, Isparta Belediyesi ve Isparta Emniyet Müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür eden Boyacı, esnaflarımız adına şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

YÜRÜYÜŞ YOLU TALEP ETTİ

Boyacı ayrıca kesin çözüm açısından öğrenciler, bayanlar ve vatandaşların kullandığı işlek bu yol üzerine Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü BAŞDEĞİRMEN’den bir yürüyüş yolu yapılması taleplerini de iletiyoruz dedi.

Davraz Dağı'na Mayıs Ayında Kar Yağdı Davraz Dağı'na Mayıs Ayında Kar Yağdı