Isparta 32 Spor’un geçen sezon merkez orta sahasında başarıyla oynayan, ön libero Oğuzhan Öztürk’ün tercihi, bu sezon Zonguldak Kömürspor oldu.

Soner Toros Vefatının 3. Yılında Dualarla Anıldı Soner Toros Vefatının 3. Yılında Dualarla Anıldı

            Zonguldak Yeni Adım gazetesinden Ercan Aygün’ün haberine göre  2. lig beyaz gurupta yer alan Zonguldak kömürspor 27 yaşındaki, Trabzon doğumlu  Oğuzhan Öztürk’ü  kadrosuna dahil ederek güçlendi. (Beyaz gurup ekibinin 1 maçta 0 puanı var ve ligde 19. Sırada yer alıyor.)

            Bilindiği üzere Giresunspor alt yapısında futbola başlayan Oğuzhan Öztürk,  Giresunspor,  Kastamonu 1966, Kırşehirspor, Amedspor, Adıyamanspor ve son olarak  da Isparta 32 sporda forma giymişti.

            MUSA NİZAM BOŞ’TA

            Geçen sezon Isparta 32 spor forması altında defansta başarılı maçlara imza atan Antalya’lı Musa Nizam’ın henüz şu ana kadar hiçbir kulüple anlaşmadığı öğrenildi.  33 yaşındaki deneyimli futbolcu Musa Nizam,  transfer dönemi bitmeden bir kulüple anlaşması bekleniyor.

            Musa Nizam 125 bin euroluk değeriyle liglerin değerli oyuncuları arasında yer alıyor. Bilindiği gibi Antalyasporda futbola başlayan Musa Nizam,  Denizlispor-Trabzonspor-Gaziantepspor-Akhisarspor-Kocaelispor’da forma giymişti.

BERKE DEMİRCAN, VANSPOR’DA

            Öte yandan geçtiğimiz sezon Isparta 32 spor forması altında mücadele eden 20 yaşındaki forvet Bahattin Berke Demircan’ın ise bu sezonki tercihi Vanspor oldu. 6 Puanla beyaz gurupta iddialı olan Vanspor, lider Eroksporun ardından 4. Sırada bulunuyor. Berke ise hamle oyuncusu olarak maçların 2. Devresinde oynuyor.

            Isparta 32 spora hizmeti geçen  tüm futbolcularımıza yeni kulüplerinde başarılar dileriz. /Sedat Cican