Tüm Türkiye genelinde ücretsiz şehir içi taşımacılığının iptal edilmesi kararı ile Isparta’da da belirlenen gruplar dışında ücretsiz binişler iptal edildi.

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi; ücretsiz biniş hakkına sahip olan bazı vatandaşların, kendilerine verilen bu hakkı suistimal ettiğini ileri sürdü.

Ev Yangını Kısa Sürede Söndürüldü Ev Yangını Kısa Sürede Söndürüldü

 Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifinden yapılan açıklamada; “Otobüs bedava diye çarşıya fırına gelen yolcudan yorulduk. 4 tane dairesi olup da arabaya ücretsiz binen yolcudan yorulduk. Günlük 17 sefer ücretsiz binen aynı yolcudan yorulduk. Biz araçlarımıza bakım yaptıramazken, 4 tane dairesi olup da arabaya ücretsiz binen yolcudan yorulduk. Ücretsiz diye Mahallesinde 2 durak sonraki camiye giden yolcudan yorulduk. Otobüs bedava diye çarşıya fırına gelen yolcudan yorulduk. Bir durak sonrası için araca binen yolcudan yorulduk. Otobüse binen her 3 kişiden 1 inin ücretsiz olmasından yorulduk. Yıllarca taşıdık. Sayılar o kadar arttı ki altından kalkamıyoruz. Lütfen empati yapın siz olsanız ne yapardınız” denildi.