Nerede ise haftanın 7 günü ilçe, belde ve merkezde vatandaşlarla kucaklaşan onların sorunlarını dinleyen, yatırım ve hizmetleri yerinde takip eden Milletvekili Özel dinlenmeye ve tatil yapmaya zaman bulamadan 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesinde Isparta’ya yapılan hizmetleri anlatmaya ve vatandaşların sorunlarının çözümü noktasında yapacaklarını anlatmaya devam ediyor.

Son olarak Gelendost ve beldelerini ziyaret eden Milletvekili Özel, Manşete yaptığı açıklamada şunlardı söyledi. “Seçimlere 8 ay gibi kısa bir zaman kaldı. Meclis Ekim ayında açılacak ve bizleri yoğun bir gündem bekliyor, bun nedenle bugünleri iyi değerlendirme adına, tatil yapmak yerine vatandaşlarla birlikte olmak, onlara dokunmak, onların dertleri ile dertlenmek daha önemli. 2023 seçimleri ülkemiz açısından fevkalede önemli, bu nedenle tüm milletvekilleri ve teşkilatlarımız sahada ve biz kendimizi anlatmaya devam ediyoruz” dedi.

Emekli Promosyonları Yeniden Güncellendi! Emekli Promosyonları Yeniden Güncellendi!

Milletvekili Özel, Gelendost İlçe Başkanı Mehmet Ertunç ve ilçe yönetimi ile birlikte haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına iştirak etti, Kaymakamlık, ilçe Emniyet Müdürlüğü ile ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek, esnaflarla bir araya geldi. Milletvekili Özel ayrıca Yeşilköy, Köke, Çaltı, Afşar, Yaka Köylerimizi ziyaret ederek, köylülerle sohbet etti.