ITB Başkanı Şahin’den Gelendost Belediye Başkanı Özmen’e ziyaret ITB Başkanı Şahin’den Gelendost Belediye Başkanı Özmen’e ziyaret

Isparta'nın merkezinde bulunan Panaroma Restaurant, size bol çeşitli mezelerle dolu bir lezzet şöleni sunuyor. Ayaklarınızın altında uzanan Isparta manzarası eşliğinde, birbirinden ünlü sanatçıların unutulmaz performanslarıyla gecenizi renklendiriyoruz. Aile buluşmalarınız, dost sohbetleriniz veya özel etkinlikleriniz için Panaroma Restaurant, sıcak ve samimi atmosferiyle sizleri bekliyor.

Gurme mutfağımızda özenle hazırlanan mezelerin yanı sıra, zengin ana yemek seçenekleri ve özel tatlılar da menümüzde yer alıyor. Lezzetin ve sanatın buluştuğu bu özel mekanda, unutulmaz anlar yaşamak için sizleri bekliyoruz.

İNCİ MERCAN'DAN MUHTEŞEM KONSER

Panarona Restaurant, sevilen sanatçı İnci Mercan'ı ağırladı.  Panaroma sahnesinde birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Sanatçı İnci Mercan dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

ÖĞRETMENLER GÜNÜNE ÖZEL ETKİNLİK

Isparta'nın gözde mekanı Panaroma Restaurant, bugün Öğretmenler Günü'ne özel bir etkinlikle sizleri ağırlıyor. Bol çeşitli mezelerimiz, Isparta'nın muhteşem manzarası ve birbirinden lezzetli yemek seçeneklerimizle geçireceğiniz keyifli bir akşam için hazırız. Üstelik bu özel günü daha da unutulmaz kılmak adına, sahne performanslarıyla tanınan Özge Özgür de Panaroma Restaurant'ta sahne alacak.

Öğretmenler Günü'nü sevdiklerinizle birlikte kutlamak, lezzet dolu anlar yaşamak ve Özge Özgür'ün unutulmaz performansını izlemek için rezervasyonlarınızı hemen gerçekleştirebilirsiniz. Panaroma Restaurant, bugün sizleri muhteşem bir atmosfer ve eşsiz bir eğlenceyle ağırlamak için hazır!

Rezervasyonlarınız için bizi arayabilirsiniz: 0542 353 3232

Emre Mahallesi 32040 Isparta Merkez/Isparta

Haber32 – Ali Rıza Cesur