Isparta'da piknik alanları, park ve mesirelik alanlara yapılan çardaklar ve banklara kimliği belirsiz kişiler tarafından kasıtlı olarak zarar verilmesi tepkilere neden oldu.

Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı

Kimsenin anlam veremediği şekilde piknik alanlarındaki oturma gruplarının ateşe verilmesi, salıncak zincirlerinin kopartılması, çöplerin gelişi güzel her yere atılması kötü görüntüleri oluşmasına neden oldu.

Bu tür olaylarda ihbarların çok önemli olduğunu ve görenlerin hiç vakit kaybetmeden polise ya da zabıtaya haber vermesini isteyen Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bu konunun takipçisi olacaklarını belirttiler.

Vatandaşlar ise bu olaylar karşısında, " utanmadan yakmışlar, yıkmışlar, tuvalet vs. Temizliğini yapmayanlara en ağır cezalar kesilsin. Buralarda aileler, çocuklar nefes alamıyorlar. insan insanlığından utanmalı. Ayazmana mesireligi, Gölcük tabiat parkında mangalların üstleri açık ve kullanılamaz durumda, Kamelyalar kırık ve çivileri çıkmıs, yakılmış durumda, her yerde çöp var" diyerek tepkilerini dile getirdiler.